Čika Bolja

1. E aj da zajebavamo cika bulju. Da bi ga izlecili naravno

2. Čika Bolja
    Boljo, sta koji kurac radis ovde ako je tako.... Ja kapiram da Jevrejin ne bi nikad radio za Srbija gas.
    То је право питање. Не знам ни ја. Контам да сам се навукао.

MOŽDA JE I TO OCD? :O

MOŽDA I TVOJA POTREBA ZA HRANOM...MOŽDA JE...AJOJ NE SMEM NI DA POMISLIM!

3. @Crno: imaš PVT

4. i rasni ima isto ovo pa sta godinama trpi uvrede i samo povremeno pukne jbg

5. Uostalom dokaz za to da sere je ocigledan: ovde je 10 puta napisano cika bulja a nije popenio ni jednom

6. Rasni ima dauna, nije to isto

7. Da, to već nije za zajebanciju, imajte meru.

8. Маркo
    Прескачем оне плоче другачије боје кад идем тротоаром, не знам кој ми курац.

9. Маркo
    И не могу да причам телефоном седећи, морам да шетам по соби и избегавам дијагонале тепиха да их не згазим. Зрео сам за Лазу.

10. Маркo
    Начисто скинем гаће и панталоне кад пишам. Обично ме избацују из угоститељских објеката због тога али јебига.

11. Да помогнете Марку пошаљите СМС на 1003 са текстом ОЦД

12. Реално много је зајебанији ADD тј. поремећај мањка пажње, причао ми ортак да су изгубили веслачку трку тако што им је један у четверцу само у једном тренутку угледао неку птицу и баталио целу причу.

13. @Bruce
    Dopada mi se opis tog tvojeg pisanija. Bi htio da pročitam. Ako je moguće, naravno.

14. Hahaha bog :D

E to je za mene parada poremećaja.

Edit: Na foresterov post.

15. омбре
    Dok drkam, ako čujem da nešto lupi ili neko priča preglasno, spusti mi se... Tako da drkam samo noću.

хахахахаха

16. Тхе Форестер
    Реално много је зајебанији ADD тј. поремећај мањка пажње, причао ми ортак да су изгубили веслачку трку тако што им је један у четверцу само у једном тренутку угледао неку птицу и баталио целу причу.

HAHAHAHAHAHAHA

17. Odlična tema,

POPIS

18. Реално много је зајебанији ADD тј. поремећај мањка пажње, причао ми ортак да су изгубили веслачку трку тако што им је један у четверцу само у једном тренутку угледао неку птицу и баталио целу причу.

AHHAHAAHAHHAHAHHA

19. Реално много је зајебанији ADD тј. поремећај мањка пажње, причао ми ортак да су изгубили веслачку трку тако што им је један у четверцу само у једном тренутку угледао неку птицу и баталио целу причу.

хахахахахахаахахах

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.