Prijava

Nikolas Kejdž ima OCD.
https://www.youtube.com/watch?v=WgsmEhnIy7I

Ovaj film žalim što sam ikad pogledao. Ne zbog kvaliteta ili ne kvaliteta, nego što od tad imam gomilu jebenih tripova jebemti film u pičku.

Čika Bulja

Ja te brate nikad neću zvati tako, mislim da ti se nikada u životu nisam ni obratio. Ali ni od sada neću Čika Bulja, jer jebiga, nikad ne znaš, možda je sve ovo istina, tako su i onog klinca svi drkali, zataškavali to, i on se ubio. Zašto da te nosim na duši.
Ali moj savet, ili beži sa ovog sajta ili prihvati pravila sajta. Ako te neko nazove Čika Bulja, smisli i ti neki nadimak za njega, svako je ovde prošao kaljenje, pravu vojsku, pa i ja.
Šta sam trebao da radim?
Sad me boli uvo, ne vređaju mene kao ličnost, nego internet lik "(....KrajsleR...)", možeš misliti.
Ali patetiku nikad, možda si mislio da ćeš ovim izazvati sažaljenje, ali nemoj nikad da budeš u situaciji da nekom kažeš da imaš bilo koji poremećaj, pa da on stekne višu sliku o tebi, ili neko sažaljenje. Barem na ovom sajtu, poslednji trzaj patetike je bio Stevčo Smetalo. Trebaće bar 5 godina da se to zaboravi.

Krajsneru, gomno si u stvarnom zivotu.

Brate ne znaš me, ne možeš mi to reći. Prvo me upoznaj pa mi onda sudi, a ne po onome što pričaju ljudi!

Msm da svi mi u određenoj mjeri imamo OCD, razlika je koliko na utice na normalno funkcionisanje. Znaci razlika izmedju Monk OCD i obični dnevnih rituala koji vise prelaze u sjuevjerje je ogromna.

Dragi cika boljo, evo ja ti se izvinjavam sto sam te zvao cika bulja. Nemam mnogo iskustva sa okpom osim sto u falloutu moram da imam makar paran a najbolje zaokruzen lep broj stimpakova. Ja sam mislio da trolujes i da je nemoguce da se neko toliko mervira zbog bulja jbt, cak si jedbom i rekao da se ne nerviras vec da ti je dosadno. Ako si izmislio, izmislio si, kao sto si slagao da se zoves djordje. Ali nema veze, ja te vise zajebavati necu, necu da se zbog moje zajebancije neko oseca manje vrednim. Moj ti je savet da batalis vuku na neko vreme i da se posavetujes sa terapeutom.
Pozdrav cika boljo iz trebinja

ahahahaha jajo mačak

https://www.youtube.com/watch?v=ndgvAoq1N04
evo ovaj je sličan kao ti, ali on se nekako nosi s tim

Au koja tema...Što reče bombas - od ovakvih tema nastaju legende...

Sve najbolje, Boljo, i predlog - otkači se od Vukajlije ako ti smeta.

Ovaj gore klip sa pederima ovaj što priča ovo, Radjard je neđe napisao da mu djeluje kao posjetilac koncerata ekseperimentalne dronske muzike.

čika buljo, jel u tvoj poremećaj spada i kad si mi tražio da banujem pola čekaonice jer se sprdaju na račun nekog tvog sugrađanina i to ti jako smeta? il je poremećaj da se uopšte na nešto žališ?

Jel to za koprivicu bilo? Hshaba

Ko je Koprivica jbt?

Jedini Koprivica za kog znam je onaj košarkaš iz Partizana...