Prijava

Bili smo na proslavi punoletstva kod oirtaka. Na tuj žurci je bila jedna devojka kojoj se navodno sviđam i koja me stalno pozdravlja preko prijatelja. Ima me u prijateljima na fejsu, ali se nismo nešto mnogo dopisivali.
Bez obzira na to što joj se "sviđam" i što mi je celo veče bacala poglede, nije htela da se smuva sa mnom.
Ne razumem, zašto ako joj se već sviđam. U čemu je njen problem? Pomagajte.

tebi je silovanje neki tezak zlocin.silovanje jeste neprijatno ali nije nista strasno.zene vole da dramatizuju i preuvelicavaju a smem ruku da dam da je svaka zena u svom zivotu sa uzivanjem mastala da je siluju.
jel ljubo zemunac bio u zatvoru zbog silovanja a zene su ga obozavale i bio je idol mnogima.skoro svaki kriminalac je izvrsio silovanje a znas da na kriminalce gledaju kao na vitezove koji postuju zene i slabije.pa ti vidi tu kontradiktornost.po tome i glup covek moze da zakljuci da silovanje nije toliko strasno koliko s e prica

Ako trolujes los trol. Ako ne trolujes jedi govana sit.

Ne trolujem, nego sam prosto smoren ko pas. Nadao sam se da ćemo se smuvati. Ne razumem, ZAŠTO JEBOTE? Zašto me pališ i onda ništa nečeš?

verovatno si dosta ružniji uživo, nego na slikama na fejsu

jel ti fali koje oko?

Радјард Куплунг
verovatno si dosta ružniji uživo, nego na slikama na fejsu

Axaxaxaxax

Nema to veze sa ružnočom, pa ne slikam se ja sa šminkom na fejsu, a posle se pojavim bez šminke.

Pa počni da se šminkaš, šta da ti kažem...

onda ti smrdi iz usta wrw

ili si skroz nezanimljiv lik uživo

Lol Rađ bog randoma

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

Ti bi sada hteo da čuješ podršku da je to zaista njen problem, da si u stvari naočit momak, ali da žene žele da muče takve ljude, da postoji objašnjenje koje uključuje njenu bezočnost i nepravdu, a tvoju čestitost.
Ali ja ti to ne mogu pružiti.

Rađ treba da otvori kancelariju da podjebava narod. Ali da bude legalno, po zakonu, sve.
Dođeš mu u kanc sa problemom a on ti se sprda u lice. I da prima platu za to ok

ako se zaista zoves Boris to može biti objašnjenje

boh, kako se zove onaj lažov matori što je gostovao kod marića, izgleda ko frontmen skutera i priča kako se jebavao po žurkama sa holivudskim zvezdama
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1e/97/34/1e97343719af1db35bc32fc74453e28d.jpg

Vrištim jebeno mi nije dobro

Nisam niti debeo niti ružan. Prema tome to ne može biti razlog. Ona je već videla moje fotke tako da je znala kako izgledam. I TO JOJ SE SVIDELO. Do sada sam uvek važio za nekog ko ima dobru spiku. I po njoj sam video da se i njoj svidelo kada smo razgovarali. Sve to i onda kao ode malo sa drugaricama, pa kao žuri negde...Baš je debil ispala.

hahahah kakvi jebeni randomi