Prijava

Na rts 1 bila zenska odbojka a rts2 neki film.

Šta je bilo na prvoj tilmo?

Kakav hd jebeni ne lupaj some

Dobra ekipica. Radulja plodi.

Digi rigi cojle manojle.

Šta rade Litvanci Brazilcima, 58 - 29 na poluvremenu. Indeks Litvanije u prvom poluvremenu 69, indeks Brazila 4 (i slovima: četiri).

Имаћу 46 бодова у овом колу.

Trebalo je da svi uzmemo po 7-8 igrača iz jedne reprezentacije i komotno bismo imali više nego što ćemo da skupimo ovako sa nekim analizama.

lečki_mrav
Trebalo je da svi uzmemo po 7-8 igrača iz jedne reprezentacije i komotno bismo imali više nego što ćemo da skupimo ovako sa nekim analizama.

Thilmo like this

Pa zato i rekoh :) Samo je trebalo da izaberemo pravu reprezentaciju, Australiju ili Litvance. Em nisu nešto preterano skupi, em melju. Petorica igrača Litvanije imaju indeks bar 10 u prvom jbt.

А ко је могао да зна да ће Аустралија онако играти синоћ? Литванци јесу добра избор, увијек. Што је Шваба у фудбалу, то је Литванац у кошарци.

Ma ja to general posle bitke, pa ja imam jednog igrača ukupno iz obe reprezentacije.
Košarka je jednostavna igra u kojoj deset igrača pokušava da ubaci loptu u koš i na kraju uvek pobede Litvanci.

Gdje pratite statistiku uživo?

Glupo što se odnah posle tekme ne unesu poeni igračima, nego moraš da čekaš celo kolo. Ili da sam sabiraš i oduzimaš.

markinjos mrtvak za svako poštovanje

Spustiše se brazilci na -13. Jos 5min do kraja.