Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Na rts 1 bila zenska odbojka a rts2 neki film.

2. Šta je bilo na prvoj tilmo?

3. Kakav hd jebeni ne lupaj some

4. Dobra ekipica. Radulja plodi.

5. Digi rigi cojle manojle.

6. Šta rade Litvanci Brazilcima, 58 - 29 na poluvremenu. Indeks Litvanije u prvom poluvremenu 69, indeks Brazila 4 (i slovima: četiri).

7. Имаћу 46 бодова у овом колу.

8. Trebalo je da svi uzmemo po 7-8 igrača iz jedne reprezentacije i komotno bismo imali više nego što ćemo da skupimo ovako sa nekim analizama.

9. lečki_mrav
    Trebalo je da svi uzmemo po 7-8 igrača iz jedne reprezentacije i komotno bismo imali više nego što ćemo da skupimo ovako sa nekim analizama.

Thilmo like this

10. Pa zato i rekoh :) Samo je trebalo da izaberemo pravu reprezentaciju, Australiju ili Litvance. Em nisu nešto preterano skupi, em melju. Petorica igrača Litvanije imaju indeks bar 10 u prvom jbt.

11. А ко је могао да зна да ће Аустралија онако играти синоћ? Литванци јесу добра избор, увијек. Што је Шваба у фудбалу, то је Литванац у кошарци.

12. Ma ja to general posle bitke, pa ja imam jednog igrača ukupno iz obe reprezentacije.
    Košarka je jednostavna igra u kojoj deset igrača pokušava da ubaci loptu u koš i na kraju uvek pobede Litvanci.

13. Gdje pratite statistiku uživo?

14. Glupo što se odnah posle tekme ne unesu poeni igračima, nego moraš da čekaš celo kolo. Ili da sam sabiraš i oduzimaš.

15. markinjos mrtvak za svako poštovanje

16. Spustiše se brazilci na -13. Jos 5min do kraja.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.