Прочитах на некој страници на фејсу да су Казинс, Џордан и ДеРозан виђени како синоћ излазе из јавне куће. Сад, колико је то провјерено, не знам, али да вас не изненади ако им индекси буду као у Француза вечерас.
Mitke, znaš da Harden više vremena provodi u javnim kućama nego u svojoj kući? Ne smeta to njima, čak može i da pomogne haha. Protiv Kine naročito ne znam šta može da im fali.
A Australiju sam gledao prvo poluvreme, malo i drugo i igraju baš timski. Imali 29 asistencija na 35 pogodaka iz igre?! Mada se u Evropi dodeljuju asistencije i za slobodna bacanja, verovatno je tako i za fibina takmičenja. Za Boguta sam maltene i zaboravio koliko je dobar igrač jer u GS-u mahom služi samo za odbranu, ali ovde se vidi koliko je dobar i u napadu, naročito dobro asistira za centra.
A za delavedovu sam se razmišljao baš i onda uzeo nekog amera jbg.
Прочитах на некој страници на фејсу да су Казинс, Џордан и ДеРозан виђени како синоћ излазе из јавне куће. Сад, колико је то провјерено, не знам, али да вас не изненади ако им индекси буду као у Француза вечерас.
A bre ova Australija sve NBA igrači. Biće zajebano sa njima.
A bre ova Australija sve NBA igrači. Biće zajebano sa njima.
stevane nemoguce da se tako racuna
A kad ce da nam se ucitaju ti podaci na mvp sajtu?
Mitke, znaš da Harden više vremena provodi u javnim kućama nego u svojoj kući? Ne smeta to njima, čak može i da pomogne haha. Protiv Kine naročito ne znam šta može da im fali.
A Australiju sam gledao prvo poluvreme, malo i drugo i igraju baš timski. Imali 29 asistencija na 35 pogodaka iz igre?! Mada se u Evropi dodeljuju asistencije i za slobodna bacanja, verovatno je tako i za fibina takmičenja. Za Boguta sam maltene i zaboravio koliko je dobar igrač jer u GS-u mahom služi samo za odbranu, ali ovde se vidi koliko je dobar i u napadu, naročito dobro asistira za centra.
Toliko su dominantni da je svejedno sta rade u slobodno vreme.
Kuku majko promaših sve, imaću manje od Ćilma
znate šta bi bilo dojaja kad bi pored svih amera koje je ćilmo uzo kajri najviše ojebo loool
http://image.prntscr.com/image/4e201bf77aaa46d3aad435ba3322fbd6.png
#акојоном#до#победе
То би био солидан лолек, Душане.
Лаки, убо си једина два Француза којима неће пасти цена.
A kad ce da nam ucitaju ocene. I dalje svi imamo nule.
Ili smo svi omanuli lolo
Дерозане, дабогда сиду запатио, маму ти јебем!
A bre gde je prenos?
Na teveu brt
Ko je Srbin ja sam
Tilmo ok prestani da budeš degen pls
Pusti jebeni Rts 1 i uživaj.
Rts 1 ili Rts 2 će sve da prenose kad naši igraju.
Simon kida odbranu jbg
Vidiš da si glup. Rts hd prenosi.