Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. A za delavedovu sam se razmišljao baš i onda uzeo nekog amera jbg.

2. Прочитах на некој страници на фејсу да су Казинс, Џордан и ДеРозан виђени како синоћ излазе из јавне куће. Сад, колико је то провјерено, не знам, али да вас не изненади ако им индекси буду као у Француза вечерас.

3. A bre ova Australija sve NBA igrači. Biće zajebano sa njima.

4. A bre ova Australija sve NBA igrači. Biće zajebano sa njima.

5. stevane nemoguce da se tako racuna

6. A kad ce da nam se ucitaju ti podaci na mvp sajtu?

7. Mitke, znaš da Harden više vremena provodi u javnim kućama nego u svojoj kući? Ne smeta to njima, čak može i da pomogne haha. Protiv Kine naročito ne znam šta može da im fali.

A Australiju sam gledao prvo poluvreme, malo i drugo i igraju baš timski. Imali 29 asistencija na 35 pogodaka iz igre?! Mada se u Evropi dodeljuju asistencije i za slobodna bacanja, verovatno je tako i za fibina takmičenja. Za Boguta sam maltene i zaboravio koliko je dobar igrač jer u GS-u mahom služi samo za odbranu, ali ovde se vidi koliko je dobar i u napadu, naročito dobro asistira za centra.

8. Toliko su dominantni da je svejedno sta rade u slobodno vreme.

9. Kuku majko promaših sve, imaću manje od Ćilma

10. znate šta bi bilo dojaja kad bi pored svih amera koje je ćilmo uzo kajri najviše ojebo loool

11. То би био солидан лолек, Душане.

Лаки, убо си једина два Француза којима неће пасти цена.

12. A kad ce da nam ucitaju ocene. I dalje svi imamo nule.

Ili smo svi omanuli lolo

13. Дерозане, дабогда сиду запатио, маму ти јебем!

14. A bre gde je prenos?

15. Tilmo ok prestani da budeš degen pls
    Pusti jebeni Rts 1 i uživaj.
    Rts 1 ili Rts 2 će sve da prenose kad naši igraju.

16. Simon kida odbranu jbg

17. Vidiš da si glup. Rts hd prenosi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.