Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Ja konačno izbacio Laprovitolu, svako kolo kao imam nekog prečeg, a bolje da te "preče" nisam ni izbacivao. A za De Koloa, treba mu oko 8 poena da mu ostane ista cena, valjda će barem toliko da ima.

2. ma brt da sam izbacio njih dvojicu kupio bih moj kurac. a planiram da ga izbacim od pocetka fazon al nikako i evo preziveo i sada

sto se tice cene dekoloa ne brinem se dal ce mu pasti cena nego mislim da nece imati neki vau indeks pa sam ga zato izbacio da bih mogao da kupim jednog za kojeg mislim da ce biti bum ovog kola

3. svakako pred sledece kolo ima 5 izmena pa ce i lima i laprovitola aut istrpecu ih jos ovo kolo jbg :(

4. Ja ubacio Nedovića ovo kolo umesto Laprovitole, računam da će bar protiv Kine da nabaci dobru statistiku.

5. e i ja nedovica ubacio jer je jeftin

6. Pastuvi su malo sporije startovali, ali stvari lagano dolaze na svoje mesto, acakg i pseto u prašini galopa dave se

7. Stizem te u ovom kolu lepi iako imam 3 poluproizvoda u timu

8. Moram da vam priznam da za fantazi treba baš analiza i kalkulacija. Ali sviđa mi se igra.

9. Kad je govno pseto ispred mene aaaaaaaa zivote

10. Ko moze da pise samo kad zena ode do samoposluge i kad sam na poslu, ja

11. lol, stecan gori i od bobanovih surogata

12. koe kupio tompsona ja sam

13. а ко ће купити томпсона сви ћемо

14. Радјард Куплунг

lol, stecan gori i od bobanovih surogata

Сад је прави тренутак да вас подсетим да сам прошле године био први и узео паре од овог.

ЕП 2015 је мој лични Бари.

15. Kazite mi da dekolo i lovernj nemaju preko 10 indeks

16. I da lauri ima 73 to bi bilo top

17. Де Коло 18
    Ловерњ 5
    Лаури 3,3

18. De Kokolo 18 za manje od 20 min
    Lovernj 5
    Lauri 3.3
    Ali Toma Ertel 26, a ja ga izbacio pre 2 kola jer sam procenio da če sad Parker početi da dobija veću minutažu. Cenim pa rasturam.

Edit: Kasnim

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.