Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. mitketovi moskitosi ubadaju svojim zaokama a ako mitke pobedi na kraju valjda ce da nas pozove kod njega na veceru u novi sad od tog novca

2. Hoće, isto kao što nas je Stevan zvao prošle godine :) Mada ovo je Mitke, ko zna, možda i hoće.

3. sta ima za veceru mitke piletina

4. 800 grama pečenja po osobi, Mitke.

5. Mitke liže escajg.

6. prodo de koloa, uzeo ertela da bih mogao da prodam najvece govno u istoriji fantazija delfina i uzeo bogdana umesto njega, koji sam mag ove igre, nema tu šta

7. očekujem od bogdana 30 vječeras

8. Gledao žene malo i mišljenja sam da Dabovićke i Sonja mogu komotno zameniti Stefa Markovića.

9. Da se držiš ti filmova bolje :)

10. Aj napiši sad da je Marković potreban jer grize u odbrani i takav igrač svima treba. Ej bre, nekad veličine poput Sala Obradovića bile zamena, umetnici poput Zlatka Bolića nisu videli reprezentacije, a sad Marković ne propušta takmičenja. Ceo život igra ne može trojke naučiti, baca cigle kao Evan Tarner. Ove žene bolji šuteri od njega. Svaka čast za igru protiv Amera, ali kad sam video duele Birćević-Djurent i Štimara-Kazins suze mi išle od smeha. Verovatno nemamo ni bolje od Stefa, ali je svejedno poražavajuće za zemlju koja naučila 2/3 sveta ovom sportu.

11. Ajde sad ti uporedi baš Markovića sa jedne i Birčevića i Štimca sa druge strane. Taj nikakvi Marković prošlo evropsko u džep stavio Serhia Rodrigeza i Ljulja (u zavisnosti ko je tad od njih bio na terenu), Barbosu na prošlom svetskom, uvek čuva te najbolje spoljne igrače i zna da ih i skroz zaustavi, ne uvek, naravno. Jeste on poprilično ograničen u napadu (šuta bez, jbg), ali nije njegova krivica što mi nemamo mnogo boljih igrača na kecu ili dvojci od njega. On bi trebalo da bude igrač zadatka, a obično je među prvima po minutaži, pa onda ti njegovi nedostaci mnogo više bodu oči. A ako budemo upoređivali neke stare generacije sa ovom, sigurno nećemo biti srećni :(

Eee koliko je nekad muzika bila bolja, pa nekad ni Zlatko Bolić nije mogao da prismrdi reprezentaciji, a tek ko izmisli ton-filmove, šta im je to trebalo?! (pomalo se zezam, ali i stvarno mislim sve ovo, jbg... osim za ton filmove, oni nisu loši)

12. Ok je to brt, ali priznaj da boli malo kad ti je Stef toliko bitan igrač. Ipak smo bili sila. :'(

13. Ma znam, jeste :( Mada eto i sa njim kao značajnim igračem uzesmo srebro na svetskom i bili smo blizu finala na prošlom evropskom. Jebiga, volim ja njega pa ne mogu nešto da ga napadam, ali voleo bih i ja kad bi pogađao te otvorene trojke. Ili kad bi ih bar šutirao, što takođe retko radi.

14. Јебем ти пола Џорџа у по пичке! Избацим мрџину и убацим Де Колоа и умјесто Лиме убуџим Јокића и погледам Миротића и неки ми ђаво ме даде мира, ресетујем коло и оставим смрду Муриканца, Мирота напоље Лима напоље, Јокић и Ноћиони ин. Џорџ 5,5 индекс. Имам и умрлог Ечениквеа, а Венецуела дала 6 (словима: шест) поена за четвртину.

Нема ништа од печења људи, усро сам мотку начисто.

15. ja izbacio dekoloa ako bogut ne pojede ove debile polomicu laptop

16. I ti imas lap top brt. I ja.

17. a brt jedem govna izbacujem dekoloa reko ovi ameri moraju sacuvati nekog pu jebem ti dendzo mater u picku glupu

18. pa dobro i bogut ima 16 za sada moze to i dobro da ispadne jbg

19. Danas nisam ni mogao da menjam, nisam stigao ni u prošlom kolu nego ušao s telefona na minut i čak ne znam ni koga sam tad zamenio koliko sam morao da zbrzam, a drkka je to podlo iskoristio. Još su mi ingls i jović u timu, ništa nisam dirao, ali očekujem drkku i šomija225883okrenimojbrojjavimiseti da se nagutaju govana koja ću da istovaram nakon ovog kola kad ih budem ostavio u glibu.

20. Kalina mi bleji na klupi, pa da

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.