U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
милана мачвана мајка и ја водимо љубав
haha
benisijo je stefan marković
67,5 oво коло, па да ли су могли горе... Имам два двоцифрена, Гасол очекивано и Симоновић талија. Једина добра ствар је што су ми сви сем Јокића забиљежили пораст цијене, па ћу сад моћи лијепо да саставим тим за четвртфинале.
Како сте ви остали прошли?
Odlično
Митке, и ја сам имао једном 67,5 поена или приближно и то је било једно од мојих најбољих кола. 'Тео сам да питам ел сад може поново цео тим да се прави или опет само 2 играча?
U drugoj fazi Olimpijskih igara, nakon završetka grupne faze, a pred četvrtinu finala, učesniku u igri biće omogućeno da iz svog tima izbaci pet (kupi / proda) košarkaša i zameni ih novima. U polufinalu učesniku će biti omogućene tri kupovine / prodaje igrača, a isti broj tranfera igrači će imati i pred samo finale.
5 igrača možeš da menjaš.
Meni očajno kolo, 75 poena.
Mada, čuvao sam snagu za eliminacionu fazu.
Тебе боли курац. Имаш све Амере, не мораш да мењаш ништа до финала. лоло
Onako jebiga, 101, nije loše s obzirom da me Vargas uništio, - 11 jebenih. Njega i Nenea uzeo prošlo kolo, Nene 29,70. Omišljao se između Vargasa i Brokhofa koji je imao nešto oko 15, jebiga.
Bobanovi Surogati drže jako deseto mesto :) Mislim nije to nešto preterano čudno osim ako ne znaš da Radjard obično bira igrače koji imaju smešna imena ili po nekom sličnom sistemu.
Sad će biti važno, ko je dobro tempirao igrače da im cena raste i ko će da pogodi koji timovi nastavljaju. Mada kontam da smo mi i Ameri sigurni, odnosno ja bar uzimam to kao aksiom.
trazim acu kilograma i duku na tabeli skrolujem 10min nema nigde da nisu napustili ligu? xdd
Daj link da vidim rang listu vukajlijaša
da pitam sta se desava ako u timu imam igraca koji nije vise medju nama? tj ispao slepac
asam se sjebo sto sam izbacio dekoloa kurac da ga vratim sada
Daj link esi slep
http://image.prntscr.com/image/8489faea90a24fbe867cf773ea34a8dc.png
cekaj bre brt znas da sam haker ljuti
Čekaj Šomi23 i Rađ Boban surogat su ostavili ove znalce košarke za po 10 mesta
Šta radite vi jebem ti sunce