Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. Pseto, ništa, od njega imaš samo nulu, normalno. Što ponekad i nije loše, kad uzmem u obzir slepce koji ulaze u minus.

Smenjujemo se iz kola u kolo, Bohore. Mitke je imao jedno toliko dobro kolo da je delovalo da može da ima solidan plasman i generalno, ali nije dugo trajalo :) Malo iznenađujuće podbacivanje Stevana.

2. Jao Tilmo jebeni vidi de je xaxaxaxaxaxax

3. do jaja onda ne menjam izmenu nek bleji ko ga jebe

4. Штедиле се курве ово пето коло маму им јебем, зато лош пласман. Сад сам саставио нешто, дјелује ми пристојно, али контам да ћу промијенити још једно 3 пута до сутра.

5. ja cu izbacim gasola brt

6. Кампацо, Делаведова, Де Коло, Желабал, Инглс, Симоновић, Јокић, Дурент, Гасол, Казинс.

То ми је за сад. Жао ми што Ирвинга нисам некако могао да углавим...

7. ocekujem da imas 200 ovo kolo brt

8. deandre dzordan iznenadjenje kola imace 25 indeks ok?

9. Може бити. Јебено је то код Амера што никад ниси сигуран ко ће да искочи. Требало би центри добро да одиграју јер је Аргентина баш танка на петици. Џордана ако буду ишла бацања као против нас, имаће вјероватно преко 20.

10. od amera imam durenta i dzordana

mnogo nasih imam jebemti, cak 4 ali ne vredi morao je uci dr mr teo za ovu specijalnu utakmicu pored bogdana i jokare. nedovica debila bih izbacio al nemam izmena vise

11. Pusi kitu bohore i svi ostali. Lepp sam imao 8 amera u timu i slusam savete drugih zato sam u kanalu sad al vraticu se vraticu se videcete vi.

12. Gle i jebač ispred mene a u prvom kolu bio na zavidnom 1028 mestu od 1120 timova.

Propo sam skroz.

13. сереш да сам био тако добро пласиран? није ни чудо што сам хтео да се обесим

14. Jesi brate, tražio sam te na listi posle prvog kola kad si imao 40 poena. Xd

15. Radjard bi u ovom kolu trebalo da bude nešto jako dobro plasiran, čini mi se da se dosta izdigao. A imate plasman posle svakog kola negde tamo. Ja do sad u tri kola imao malo preko sto poena, u dva malo preko osamdeset. Nisam nešto naročito podbacivao, ali nisam ni bio spektakularan.

16. Ja sam ma svom proseku tik uz top10 lol al kako ocekujem da se zajebem sto sam izbacio gasola to nije realno

17. A što ga izbacuješ, pseto? Misliš da će toliko Gober da ga zaustavi? Njemu treba samo 12 poena da održi cenu, sve preko toga i ona raste, možeš i posle da ga prodaš. Al nemoj mene da slušaš, imao sam ja bisera na ovom prvenstvu.

18. Pa ne mogu drugacije da kupim durenta a moram dodati makar jednog amerikanca u tim kud cu samo s jednim u 1/4 finale

19. A pa dobro, to ima smisla. Ja se razmišljam da stavim malo više Amera sad, oni su ipak najsigurniji da idu dalje, a posle valjda idu samo 3 izmene.

20. Pa bas zato. A nisam imao kredita za vise amera jer sam i tea ubacio umesto jeftinijeg

Samo cim ima smisla sjebo sam se hahaha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.