Људи, али ја ово нисам баталио... Не би био чудан овај пласман да сам после два кола рекао "ма зајеби, немам шансе за врх табеле, нећу ни да играм". Ја се из кола у коло трудим да извучем колико толико, оно, дај бар златну средину, али не престајем да се уканаљујем. Ево сад сам успео коначно да избацим Мачвана који је све време био очајан, убацим Јокића уместо њега и Мачван буде дупло бољи против Кине. И Лапровитолу сам избацио пред ово коло. Невероватно колико сам лоших избора направио.
Ali najjače je da si na prošlom fantaziju na toj globalnoj tabeli bio prvi i uzeo pare, a sad, godinu dana posle, ajd što si poslednji među vukajlijašima, nego što si sam rekao, među poslednjima si među aktivnim igračima :) Il si prvi ili poslednji, nema sredine za tebe. Što je ok, bar ćeš jednom da uzmeš kintu :)
A razmatrao sam i ja Džordana, i rešio da poštedim sebe nerviranja, jer bih se jeo svaki put kad ga fauliraju za bacanja. Džabe mu skokovi ako sa penala šutira 3/9, pa neka ima on po 20 u svakoj do kraja, nemam ništa protiv, ionako mi ni on ne bi pomogao sad.
Jedno kolo solidno, drugo očajno, zaslužujem svoje jadno mesto na tabeli. No znate i sami, pastuvi uvek galopiraju do samog kraja, kada ce kragujevac i bečmen biti ostavljeni u prašini.
Stevan i čini mi se Mlata def iznenađujuće pozicije do sad.
A htedoh radjarda na početku da pitam za tim da vidim da li je sastavljen od venecuelanaca i nigerijaca egzotičnih imena
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
nubare jebene, bobanovi surogati deseti na listi, a nisam ništa pipao otkako sam napravio tim
pa ja da pratim košarku, osvajao bih deset soma dinara svake godine od fantazija
Pa ti prati xd
Људи, али ја ово нисам баталио... Не би био чудан овај пласман да сам после два кола рекао "ма зајеби, немам шансе за врх табеле, нећу ни да играм". Ја се из кола у коло трудим да извучем колико толико, оно, дај бар златну средину, али не престајем да се уканаљујем. Ево сад сам успео коначно да избацим Мачвана који је све време био очајан, убацим Јокића уместо њега и Мачван буде дупло бољи против Кине. И Лапровитолу сам избацио пред ово коло. Невероватно колико сам лоших избора направио.
autor stevan, javite mi se u pvt da vam dam printskrin svog tima
Хахаха једи говна! Спремам опасан тим иначе, који ће ме експресно лансирати ван зоне испадања.
Гледам ову глобалну табелу, капирам да међу људима који су иза хиљадитог места, поред мене активно играју још фазон 2 лика.
Ali najjače je da si na prošlom fantaziju na toj globalnoj tabeli bio prvi i uzeo pare, a sad, godinu dana posle, ajd što si poslednji među vukajlijašima, nego što si sam rekao, među poslednjima si među aktivnim igračima :) Il si prvi ili poslednji, nema sredine za tebe. Što je ok, bar ćeš jednom da uzmeš kintu :)
Хвала на подсећању, слободно можете то да поменете по једном на свакој новој страни теме.
Имам само једну дилему у вези с тимом за четвртфинале, не знам да ли да стављам Џордана или Казинса.
ко је задњи стеванје
To je karma jer nije hteo da pusti DachoRsf da igra s nama
Мора да је то!
Ja ipak mislim da ti je crno bacio vlaške mađije sad kad se takmiči s nama u ligi.
Mada ko je onda drkki bacio mađije pa je onako loš, e to ne znam. xD
A razmatrao sam i ja Džordana, i rešio da poštedim sebe nerviranja, jer bih se jeo svaki put kad ga fauliraju za bacanja. Džabe mu skokovi ako sa penala šutira 3/9, pa neka ima on po 20 u svakoj do kraja, nemam ništa protiv, ionako mi ni on ne bi pomogao sad.
http://imgur.com/X6cfJS4.jpg
Jedno kolo solidno, drugo očajno, zaslužujem svoje jadno mesto na tabeli. No znate i sami, pastuvi uvek galopiraju do samog kraja, kada ce kragujevac i bečmen biti ostavljeni u prašini.
Stevan i čini mi se Mlata def iznenađujuće pozicije do sad.
A htedoh radjarda na početku da pitam za tim da vidim da li je sastavljen od venecuelanaca i nigerijaca egzotičnih imena
лилит ласт јако добра порнићарка
што је теодосић онако јефтин? ја мислим да ће да уништи усташе и јокића оставите он ће им правити децу сиг
Da vam budem iskren ne igram fantazi jerbo sam nubara teška za te stvari, kao i za mnoge druge stvari
што је теодосић онако јефтин? ја мислим да ће да уништи усташе и јокића оставите он ће им правити децу сиг
Pa pala mu cena jer od početka nije baš najsjajnije igrao.
Inače, slažem se, pridodao bih još i Raduljicu toj dvojici
ја сам два кола пропустио да направим измене иначе бих био први јбг
Radulja nece jer ce puniti reket ustase