Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa prvi put igram ovo.
Ниси хтио да слушаш кад смо ти говорили да сви Амери не могу одиграти добро, сад стисни зубе па играј. Ништа не мора да значи, можда и прођеш добро.
Brt kolko god da su sila, ne mogu svi da imaju dobar indeks. Jbt stavio si 7 amera, šta očekuješ, da daju 300 poena
mada ipak mislim da trolujes, ako ne trolujes onda si glup jbg
fino nam se posra de kolo u usta vidim
Ovaj put ne trolujem. Stvarno sam mislio da imam nenadjebiv tim.
A sta radi de kolo, lose igra?
Жалабал добар уста га јебем, а двоумио се да ли да га узмем или не...
Де Коло 4, Брекоф 5, Мотум играо минут и 16 секунди, индекс 1, боље да није ни улазио, бар би му остала иста цена. Очајан почетак.
Brazilci ce da budu iznenadjenje
Stevo, a koje su ocene za nekog igrača da kažeš da je ispoštovao, tj dobro odigrao za fantazi?
A ja dekoloa i inglsa, zajedno koštaju 250, i motuma od koga nisam ni očekivao ne znam šta, odličan početak, no dobro, polako.
A lovernj?
Тилмо, да је одиграо бар мало преко цене. Ако кошта 130, да има бар 15-16 индекс, то ми је доња граница за "океј је одиграо". Или ако је јефтинији, рецимо 70, океј је и да има индекс 7-8. Али треба пуцати на то да ти играч доноси много више од почетне цене, ал' то треба убости.
па пичка му материна мајмунска
http://www.fiba.com/ls/#8092&BKM400A01
Идите на бокс скор и од оног Еф одузмите ПФ и то је индекс. И још додајте 10% за играче Аустралије.
Jebemumater, svi Francuzi zajedno, njih 12, nemaju indeks 50, a ja ubacio trojicu. Pa Gasol je na prošlom evropskom sam imao skoro toliki indeks protiv njih.
Pa Lovernj ispada da ima -1, je l to moguće?
Eh kad bi bar imao čak toliko, ima -3
Trebi sam da ubacim jiš dva amera, jebali me francuzi mrtvi.
mils 22 delavedova 13 nije loše za početak