Ниси хтио да слушаш кад смо ти говорили да сви Амери не могу одиграти добро, сад стисни зубе па играј. Ништа не мора да значи, можда и прођеш добро.
Brt kolko god da su sila, ne mogu svi da imaju dobar indeks. Jbt stavio si 7 amera, šta očekuješ, da daju 300 poena
mada ipak mislim da trolujes, ako ne trolujes onda si glup jbg
fino nam se posra de kolo u usta vidim
Ovaj put ne trolujem. Stvarno sam mislio da imam nenadjebiv tim.
A sta radi de kolo, lose igra?
Жалабал добар уста га јебем, а двоумио се да ли да га узмем или не...
Де Коло 4, Брекоф 5, Мотум играо минут и 16 секунди, индекс 1, боље да није ни улазио, бар би му остала иста цена. Очајан почетак.
Brazilci ce da budu iznenadjenje
Stevo, a koje su ocene za nekog igrača da kažeš da je ispoštovao, tj dobro odigrao za fantazi?
A ja dekoloa i inglsa, zajedno koštaju 250, i motuma od koga nisam ni očekivao ne znam šta, odličan početak, no dobro, polako.
A lovernj?
Тилмо, да је одиграо бар мало преко цене. Ако кошта 130, да има бар 15-16 индекс, то ми је доња граница за "океј је одиграо". Или ако је јефтинији, рецимо 70, океј је и да има индекс 7-8. Али треба пуцати на то да ти играч доноси много више од почетне цене, ал' то треба убости.
па пичка му материна мајмунска
http://www.fiba.com/ls/#8092&BKM400A01
Идите на бокс скор и од оног Еф одузмите ПФ и то је индекс. И још додајте 10% за играче Аустралије.
Jebemumater, svi Francuzi zajedno, njih 12, nemaju indeks 50, a ja ubacio trojicu. Pa Gasol je na prošlom evropskom sam imao skoro toliki indeks protiv njih.
Pa Lovernj ispada da ima -1, je l to moguće?
Eh kad bi bar imao čak toliko, ima -3
Trebi sam da ubacim jiš dva amera, jebali me francuzi mrtvi.
mils 22 delavedova 13 nije loše za početak
Pa prvi put igram ovo.