Prijava

drugovi mi zavide i ljubomorno pate, jer ti uvek sa mnom odlaziš na after

Pa kad,je vec dobio kintu da se drka malo jbg ko,je ocekivao da ce ih vucic ovako popisati sve

hahah al koja domacinska SVADJA bombasa i TEČA!e

https://www.youtube.com/watch?v=ACW9ypSarBA&feature=youtu.be
Mislim da im je od džukačkih fora preostalo još samo da pokušaju da poguraju Šešelja u drugi krug, eventualno da optuže Jeremiju zbog navodnog zataškavanja ubistva gardista.

http://rs.n1info.com/a235758/Vesti/Vesti/Ministarstvo-prosvete-o-protestu-USPRS.html

Ahaha jebem ti lebac, pa tačno hoće da ne smeš zucnuti više o ničemu. Tipa naplate ti duplo u prodavnici, ako se žališ ima da budeš protiv Vučića. Ajoj kako ću ih jebati kukavce.

Šešelj pitao Vučića koji sam broj

ti sindikati nemaju svrhu vec 20 godina.platis jednog,on plati jos njih par da budu ispod njega i da seru.jedni plase,a drugi seru kako je sve dobro.glupa raja na minimalcu puna kredita kaze da je sve ok.a i ti sto protesvuju su na necijem platnom spisku.zato sto smo potkupljiva govna.generalno.

voleo bih da vidim da recimo francuska vlada nazove skup sindikalaca političkim mitingom, bili bi popaljeni u roku odma.. i to od naroda koji nema veze sa sindikalcima. Samo kod nas je komentar da su plaćenici, ko ih jebe, ništa i ne rade. Nije ni čudo što su Vučiću neki političari rekli da mu zavide na narodu.

Srbi su niža vrsta koja ne zaslužuje ništa osim govana

hoces da mi kazes da nisu placeni?i ovi sto ne protestvuju i ovi sto protestvuju.ni kurca nisu uradili.ikada.kukaju kako nemaju leba jesti,a nisu se 2 puta skupili svi da nesto izdejstvuju.otkazu za prvi maj protest jer je uskrs.daj bre

A ko da protestuje brt vidi prase kako je lepo gledaj rostilja pivo ladno ima i rakija sedi bre tu da popijemo sad ces ti da ides da protestujes ti si pametan ionako nista neces uraditi aj u zdravlje e a jes ga mile ispeko jebo mu je dadu dadinu

ili te placa opozicija da seres po poziciji ili te placa pozicija da moze da te kontrolise.bilo bi neverovatno da su u celom svetu protesti radnika,a samo unas nema,a nismo ni za kurac.onda napravis kontrolisani bedni protes i eto kao svi su protestvovali i mi smo im dali 2 posto.cisto da u ocima sveta ispadnes satro tolerantan i da si teski socijalista.malo teorije zavere,al obe opcije su mi otvorene jer smo govna.za pare bi cacu i mater prodali.

Mada ima i ona narodna... kad se narod ucuti pazi se. Ovde je potrebna varnica, krvi bi bilo do kolena.

Hahahahaha jebase im majku, ovo ja zovem parada protesta. Rado bih ucestvovao u ovakvom jebanju vlade i institucija al mora nesto i da se zapali realno paljenje je kao slag

FAĐO
Хахахаха де се сети спортала и тих ликова? Шта је било са спорталом уопште?

Па то је било троловање док је Вукајлија била још у повоју. А онда се појавио Анђус и трол је постао реалност. Иначе таква странка стручњака би била лудило. Примера ради: Псето као економиста, прича о пољопривреди, АцаКг као правник о архитектури, Владемар и Брус о ваздухопловству, Бохор о студенцким правима (Лолололо), Марко о здравој исхрани, Шоми23 вајарству и сликарству, Радјард о моди итд... Свако од нас са Вукајлије (са псеудонимом на Фејсу) даје стручна мишљења о ономе у шта се не разуме. И то да се зове Српска Странка Самосталних Стручњака (4С).

Као некад Г17+ са Лабусом, Свилановићем, Динкићем и Ђелићем док су били само група економских експерата.

Букхаус Бој
Ја се скоро питао шта је са спорталом и налетим на овај сајт.
http://www.sportal.eu/ све пише каминг сууун.

Шта би дао да Анђус организјуе 90те стајл округли сто са Јеремијом, Јанкелом, Вучком и Радулетом. Платио би то да гледам.

А замисли округли сто са таквим ликовима ко што је Анђус у вишесатној емисији где свашта испричају и ништа људима није јасно.

Mi izađemo na protest jer su šiptari proglasili nezavisnost Kosova i polupamo Beograd, a ni prstom da mrdnemo što će svakog momenta naša sopstvena vlast zvanično priznati tu istu nezavisnost zarad potencijalnog ulaska u EU

Nema nikoga na političkoj sceni, ni među novinarima da u nekakvom proglasu ili na televiziji u debati objasni narodu da ulazak u EU povlači obavezno priznavanje Kosova. Znači, ne postoji tu nikakvo koketiranje s uslovima, nego svaka partija i kandidat koji se zalažu za ulazak u EU imaju vrlo konkretan plan kada će i kako potpisati nezavisnost. A narod naziva jednog Čedu Jovanovića izdajnikom jer javno poziva na priznavanje Kosova godinama unazad. I kao, među glavnim faktorima nam je da predsednik ne sme da bude izdajnik koji će prodati Kosovo. Sad tek shvatam da je Čeda i dosledni politički gospodin pored toga što je lajfstajl ikona.

Sad tek shvatam da je Čeda i dosledni politički gospodin pored toga što je lajfstajl ikona.

Ja jos pred prosle izbore rekoh da bi glasao jedino za seselja ili cedu jer su jedini dosledni svojim recima pa naidjoh na osudu... Ceda je lepo rekao aj damo kosovo da nas ne jebu i cao(koliko god se ja sa tim ne slagao jbg)

E AJ ME PODSETITE KOJI JE ONO BIVŠI LIDER OKUPLJAO 70+ GODINA EKIPU NA MITINZIMA JA NEŠTO NE MOGU DA SE SETIM HNJOHJNO
http://www.b92.net/news/pics/2017/03/18/176608629258cd2d2b85ca5260281033_v4_big.jpg