Prijava

Овај видео је ограничен. Пријавите се помоћу налога на Google Apps-у.

Жао нам је.

ako je video ne budi ti, prijavi se

Радјард Куплунг
Mi izađemo na protest jer su šiptari proglasili nezavisnost Kosova i polupamo Beograd, a ni prstom da mrdnemo što će svakog momenta naša sopstvena vlast zvanično priznati tu istu nezavisnost zarad potencijalnog ulaska u EU

Nema nikoga na političkoj sceni, ni među novinarima da u nekakvom proglasu ili na televiziji u debati objasni narodu da ulazak u EU povlači obavezno priznavanje Kosova. Znači, ne postoji tu nikakvo koketiranje s uslovima, nego svaka partija i kandidat koji se zalažu za ulazak u EU imaju vrlo konkretan plan kada će i kako potpisati nezavisnost. A narod naziva jednog Čedu Jovanovića izdajnikom jer javno poziva na priznavanje Kosova godinama unazad. I kao, među glavnim faktorima nam je da predsednik ne sme da bude izdajnik koji će prodati Kosovo. Sad tek shvatam da je Čeda i dosledni politički gospodin pored toga što je lajfstajl ikona.

Kada bi bilo ko, znaci bukvalno BILO KO na vlasti u Srbiji, samo REKAO, "boli nas kurac za ulazak u EU, ne zelimo ni da udjemo." Usledilo bi:
1.Ekspresno uvodjenje viza.
2.Uvodjenje sankcija pod bilo kojim razlogom (neko prebio ciganina u Lapovu).
3.Svakovrsno maltretiranje kojeg se sete (prisilno ubacivanje svih migranata iz turske u Srbiju, ako necemo optuzbe da ih ubijamo, pa opet bombardovanje)
I NAJBITNIJE, dali bi smo razlog i sansu USA, Turskoj, Nemackoj, Holandiji i govnima englezima da se opet oko neceg ujedine, tj. protiv nas. Plus naravno sto bi se ovde zivelo jos gore, a izdajnickih elemenata ne fali i tako...
Ko god dodje na vlast niposto ne sme da govori istinu, vec mora da laze kao pas, da mi smo za evropu, da mi hocemo dobre odnose sa mislimanima u bosni, hocemo da zivimo normalno sa siptarima, dok se ne ukaze prilika da zavrsimo s tim jednom za svagda.
Ceda smrda je izdajnik koga godinama uzgajaju isto kao i svinju canka da prodaju srbiju i otcepe vojvodinu kada i ako se za to steknu uslovi. Canak je trenutno na teskom stendbaju jer je Orban sjebao planove sa otcepljenjem Vojvodine, a ceda je bespotreban vec jedno duze vreme.
Ne postoje politicki ekvivalenti njih dvojice ni u jednoj susednoj zemlji.
A jesu ikone obojica, i treba ih uramiti. Ili konzervirati cak stavise...

KOSOVO JE SRCE SRBIJE
KOSOVO JE SRCE SRBIJE
KOSOVO JE SRCE SRBIJE
KOSOVO JE SRCE SRBIJE
KOSOVO JE SRCE SRBIJE

Brate Čanak je previše atenšnhor da bi uradio tako nešto veliko. Pametan al degenerik, odabrao da se sam marginalizuje i to je to. Sitan je igrač. Da l ima 7 posto u Vojvodini, daj Bože

cankov brat dr. nick je jedno 2-3 puta jos inteligentniji od canka....covek proputovo citavu planetu, ne znam u kakvoj lozi tih masona, crnih ruza ili tako tih kuraca je, neki tvrde da spada u onih 1-2% ljudi sto vladaju planetom...inace sto se tice batine politike, smatra da je sranje i ne slaze se nista s njim

Torazulu, ima smisla, nego ja polazim od pretpostavke da oni koji su na vlasti, konkretno sada Vučić, osim toga što pričaju naglas da žele da se priključimo Evropskoj uniji, zaista i žele da se priključimo Evropskoj uniji, pa samo tražim da javno izgovore "Da, mi planiramo da priznamo nezavisnost Kosova jer je to uslov za ulazak u EU." i tako usaglase svoj politički plan i ono što govore narodu, a Evropa bi svakako blagonaklono gledala na takvu izjavu. A ako su Vučićevi odlasci kod Angele Merkel i ljubljenje njenog čmara samo privremena šarena laža i kupovina kredita i vremena, utoliko bolje, ali nešto ne bih smeo da se zakunem.

Makarone brate moj Bosanski od zadnjeg povratka na sajt preloše forumuješ!

Previše se sere ovde. Ničega od toga ne bi bilo da Srbija ima podršku Amerike, pobogu, jedna Nemačka je priznavala državnost Srbiji i ni za vreme okupacije i na vrhuncu moći joj je nije osporavala. Dok su istovremeno za Hrvate tvrdili da nemaju pojma o državnosti i posprdali ih sa NDH, koja je bila najobičniji veštački projekat za osvetu Srbima i poruku da se dozovu pameti. Mnogo loš fazon kad se uplete Amerika u priču, jbg.. dolar ovde kupuje podršku, nažalost, a ne istorija

Evropa bi svakako blagonaklono gledala na takvu izjavu.

Ma evropa bi popisnula od srece, ali toga zasad nema. Jedino sto su siptari opipljivo i tesko reverzibilno dobili od srbije je jebeni pozivni broj. Za sad. Inace, realno, i bez svake zajebancije istina je da je trenutno takvo stanje da su oni potpuno svesni da bi njima sada bilo bolje da su u sastavu Srbije.
Ovo sa prekidom dijaloga je odlicno, samo da se tako odrzi. Evropska unija ce ovakva kakva jeste uskoro prestati da postoji, mi se i dalje pretvaramo kao da hocemo da udjemo i to je to, niko nas ne dira. Kao sto je pao u vodu plan o pripajanju Vojvodine madjarskoj, tako ce i ovo sve polako da ode u kurac, treba sacekati, Tramp jos nije pohvatao gde se sta pali i gasi, makedonci ce morati da zagovnaju pre nas ako hoce da opstanu, erdogan ce ubrzo da otpocne rat, i sad mi kao biramo predsednika koji ce nesto da promeni... Prosvetari hoce vece plate...

Jedino sto su siptari opipljivo i tesko reverzibilno dobili od srbije je jebeni pozivni broj.

Aha.

https://youtu.be/YlmECL2ED2I

cankov brat dr nick

Pa i ne lice bre

Pa sta su jos dobili u tom fazonu da ne mozes jednim blickrigom da im zatres?

Pa nisam rekao da ne mozes da ih otreses u 3 dana nego da su dobili vise od pozivnog broja

Ma mislim bre kad od pristine ostane samo gomila usijanog kamenja koje hlade potoci koji nadolaz, posto je brana gazivode dignuta u vazduh, sta ce jos govoriti u prilog tome da je Srbija priznala nekakvu drzavnost kosovu osim pozivnog broja?

Ti stvarno mislis da bi mi vojnim snagama mogli povratiti kosovo?

Vojnim snagama... Mogli bi, za tri dana. I, sta onda? Opet bombardovanje?
Poenta je u tome da mi NIKADA necemo moci da zivimo normalno dok god postoje siptari kao faktor. Isto kao sto ce morati da dodje do sudara religija i neizbeznog rata. To znaju i siptari. Ili mi-ili oni, sredina ne postoji.
BTW ja sam dosta poslovno saradjivao sa siptarima, pre nego neko pocne da mi objasnjava kako su oni super. Nisu oni super, nego smo mi govna.
Kada ostanu bez podrske ( a imali su je KAO NIKO kroz istoriju) bice razmazani kao proliv po livadi.

Na Pinku već 45 minuta pljuju da je skucao 3.6 miliona na putovanje

Torazulu jbt pa mi nemamo vojsku vec godinama. Kasarne zapustene, rastu drveca iz zidova. Nemamo oruzije, nemamo avione i tenkove. Sve sto je valjalo od vojnog kadra, rasterano je. Ubaceni su krezavi naprednjaci na njihove polozaje. Drugar sluzio dobrovoljno u Nisu kao padobranac, nije ni jednom skocio jer nemaju bezbedne padobrane. Mile Dragic jedva da postoji, radi sa 5% nekadasnjeg kapaciteta. Moja generacija ne zna ni pusku da drzi.

Siptari, sa druge strane, imaju pune dzakove para. A te iste pare = naoruzanje, obuka itd.

I da se niko sa strane ne mesa, da se uhvate u licke kuke Srbija i Albanija (sa Kosovom), zgovnali bi nas.

Mile Dragić je bio najjača firma u Evropi tog tipa al u jednom trenutku nije bio politički podoban i kurac. Mada jeben igrač bio a počeo da talasa