Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. jos i lazes, nikada nikog licno nisam pomenuo u takvom kontekstu, pricao sam generalno o odredjenoj grupaciji drustva sa dokazano slicnim karakteristikama, sad sto se ti u necemu pronalazis jbg...

2. Da ne pricam o tome kako bi me prebio jednom rukom a nikad me nisi upoznao, svrstavanje u grupu nekih hijena, to da tvrdis da nemam muda van grupe, nazivanje siptarom...znaci bas si zaglibio u to.donosenje zakljucaka preko neta a nemas pojma da sam ja u stvari sasa jankovic

3. ovo su slova, kapiras, virtuelni prostor, ne shvataj ozbiljno sve sto je neko ukucao

4. jos i lazes, nikada nikog licno nisam pomenuo u takvom kontekstu, pricao sam generalno o odredjenoj grupaciji drustva sa dokazano slicnim karakteristikama, sad sto se ti u necemu pronalazis jbg...

Pa jos gore, ti ne da si napravio profil mene na odnovu pisanja ovde ti si to uradio i za ljude sa kojima nemas nikakve dodirne tacke. To je vec vrhunski nivo psihologije, bravo majmune glupi sam sebe jebes ko ovna.

5. predrasude nisu psihologija glupanderu, vec odraz moje neinformisanosti... ajoj sta ja radim od svog zivota, pozdrav

6. ovo su slova, kapiras, virtuelni prostor, ne shvataj ozbiljno sve sto je neko ukucao

Tebe specijano ozbiljno shvatam evo i limunada mi se znoji ne zna sta ce a ne ja

7. predrasude nisu psihologija glupanderu, vec odraz moje neinformisanosti... ajoj sta ja radim od svog zivota, pozdrav

Pa ja u delovima koji nisu psihologija ili njena grana i nisam pomenuo psijolohiju nego "milan tarot" ili "strucnjak" jer ja za razliku od tebe znam sta pricam, svako dobro

8. Hahah prasnuo sam u smeh na ovo sa limunadom u razbudio sve u kancelariji drzavne firme u kojoj radim xD

Btw gledao sam Dudu kad je pricao na skupu podrske Sasi Jankovicu, bas je ozbiljno shvatio sve to, nisam ocekivao onakav vatreni govor od njega

9. Pa jeste, Janković je baš ogroman pljačkaš

Није пљачкаш, али јесте уживалац државних пара од 1997. па до данас. Бивши послушник ЈУЛ-а, после Вучићев заштитник грађана не може да се разликује од надређених: некад Мире Марковић или до сада Александра Вучића, осим у томе што је потпуно безличан лик, без икакве харизме, па не делује сумњиво. Ако је Вучић целог живота зарађивао од политике, то је радио и Саша Јанковић, то је радио и Вук Јеремић.

Што се тиче ових Вучићевих и Јанковићевих спискова, мени то личи на спискове Милана Недића из 1941. године. И цинично је рећи да су 650 Вучићевих гори од Јанковићаевих 100 јер није битан квантитет. И код једног, и код другог је упитан квалитет људи јер сви они заједно имају своју (малу) цену чим су се ту нашли.

Ко тврди да су код Јанковића нормални, а код Вучића ненормални и обрнуто, не разликује од оног ретардираног детета са Аск.фм, које бира између Луне и Снеже.

10. Kazem ja, samo Canak Nenad

11. A šta bi falilo čanku da postane precednik
    zamisli dojajne scene dođe merkelova u goste sve lep doček i to i izađe čanak
    https://www.youtube.com/watch?v=WHXHR_tWh_Q

12. Ко тврди да су код Јанковића нормални, а код Вучића ненормални и обрнуто, не разликује од оног ретардираног детета са Аск.фм, које бира између Луне и Снеже.

Evo, tvrdim ja.

Ne svi do jednog, ali kod prvog su se ljudi okupili spontano (da li neki imaju interese, jbg. imaju), kod drugog su došli jer su ucenjeni ili im je data ozbiljna lova da podrže). Ja tu vidim razliku, makar u pristupu.

EDIT: Govorim većinski, sigurno da na drugom spisku ima i onih koji rade iz uverenja, tipa Bane Ivanović.

13. nece fender da kaze direktno ali izgleda da podrzava vucica, a ima preveliku averziju prema dosovskim kanditatima jankovicu i jeremicu

14. Izijeme priča se da ćeš odseći glavu Bobiju Marjanoviću što je podržao Vučića...

15. Дајте линк тих спискова интелектуалаца и осталих јавних личности(неинтелектуалаца) да не прелиставам тему сад.

16. Ako na tom jeremicevom spisku nema onih koji su bili za vucica kad se ds skidao sa vlasti dozvolicu da mi se kolektivno sere u usta. Isto tako ako na vucicevom spisku nema onih koji su bili za tadica/ds onomad isto cu dozvoliti. Ne budite jebeni debili

17. Cisto da se zna ovo sam napisao u nevidjeno, spiskove vec rekoh nisam video a i ovaj gornji post sam poceo da kucam pre nego sto je agilni okacio ovo

18. Evo sad gledam spisak jankovica. Mnogo nekih bivsih? Mozda budu sadasnji ako pobedi kozlic. Cast izuzecima tipa nebojsa glogovac ali kakvi su ovo neki vajari, dramaturzi koje picke materine ni za koga nisam cuo jbg. I jedan sasvim solidan razlog za izbegavanje i jankovica i njegovog spiska osim cele familije ejdus(bas solidno poznata familija):

Tatjana Vojtehovski, novinarka

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.