Ja glasam za jedinog za koga mislim da moze malo da poprckuje vucica, a to svakako nije ni seselj ni jankovic lol.
Jankovic da bude predsednik vucic da napravi stele, on bi poslao neki prigovor, 8 dana bi trebalo da vlada primi taj prigovor, pa jos 14 da se stavi na razlaganje, pa razvlacenje oko debate o tome, i slicno, od pocetka stele prosla dva meseca minimum vucic vec odradio sta je hteo.
Ne mora biti tacan redosled ovo gore, sustina je takva.
Vucic nema prangiju ima obezbedjenje sa laserskim pistoljima nekim xd a i kobre sa danilom plus onog malog celavog nadrkanog on je bivsa crvena beretka, canak isto nema a obezbedjenje naoruzano ima, dacic se plasi oruzja, jankovic je picka svakako a vuk jeremic pacifista
A ne kapiram, šta, kao pomerena je utakmica zbog izbora kako bi izlaznost bila manja? Nisam znao da se grobari 12 sati psihički spremaju za utakmicu koju će gledati na tvu i da zbog toga neće stići da glasaju.
A sa druge strane leontina, oliver njego i stefan babovic licno hahahha kakve su ovo lobanje
A šta bi falilo čanku da postane precednik
zamisli dojajne scene dođe merkelova u goste sve lep doček i to i izađe čanak
Hoces da ti presednik bude debeli primas?
Zato je covek mozak za sve ove botove sto patetisu i ponavljaju neke fraze
ZA SLOBODNU VOJVODINHU
Kockica ne podržava izjasnio se
Ne bas.
http://mondo.rs/a994185/Info/Srbija/Branko-Znam-da-je-Vucic-gledao-Kockicu.html
Ne znam kako se izjasnio da ne podrzava vucica.
Ja glasam za jedinog za koga mislim da moze malo da poprckuje vucica, a to svakako nije ni seselj ni jankovic lol.
Jankovic da bude predsednik vucic da napravi stele, on bi poslao neki prigovor, 8 dana bi trebalo da vlada primi taj prigovor, pa jos 14 da se stavi na razlaganje, pa razvlacenje oko debate o tome, i slicno, od pocetka stele prosla dva meseca minimum vucic vec odradio sta je hteo.
Ne mora biti tacan redosled ovo gore, sustina je takva.
A nije on to BAS TAKO mislio haha
U slucaju da pobedi neko drugi a ako pobedi vucic onda je bio MEDJU PRVIMA KOJI SU GA PODRZALI
Nesto sam razmisljao i shvatio da jedine dve glave na politickoj sceni koje cenim imaju pistolj xd verovatno je slucajnost
Neka napiše neko ko od kandidata nema prangiju :D
Jedan je šešelj nisam siguran ko je drugi
Pa ceda jbt
Vucic nema prangiju ima obezbedjenje sa laserskim pistoljima nekim xd a i kobre sa danilom plus onog malog celavog nadrkanog on je bivsa crvena beretka, canak isto nema a obezbedjenje naoruzano ima, dacic se plasi oruzja, jankovic je picka svakako a vuk jeremic pacifista
http://rs.n1info.com/a238009/Sport-Klub/Kosarka/Majstorica-Cedevite-i-Partizana-pomerena-za-nedelju.html
Ahahahaahahahahaahahahaha pa jebem ti
HAHAHAHAHAHAHAAH
Pseto ne zna da Jankovića pozicija zove Sale Prangija :D
Jankovic je isto imao pistolj ali avaj desi se nesreca da se cimer ubio tim pistoljem:(
A jes dačiću stoji pištolj ko piletu sise
http://images.kurir.rs/slika-900x608/ivica-dacic-pucao-iz-pistolja-isprobavao-pistolje-1328585176-80238.jpg
A ne kapiram, šta, kao pomerena je utakmica zbog izbora kako bi izlaznost bila manja? Nisam znao da se grobari 12 sati psihički spremaju za utakmicu koju će gledati na tvu i da zbog toga neće stići da glasaju.
Ju kako će se Predsednik Aleksandar posrati po vama sa 70% ju ju
nije zbog izlaznosti shomika mali si ti još