Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. A sa druge strane leontina, oliver njego i stefan babovic licno hahahha kakve su ovo lobanje

2. dusan1001
    A šta bi falilo čanku da postane precednik
    zamisli dojajne scene dođe merkelova u goste sve lep doček i to i izađe čanak

Hoces da ti presednik bude debeli primas?

3. Zato je covek mozak za sve ove botove sto patetisu i ponavljaju neke fraze

ZA SLOBODNU VOJVODINHU

4. Космајац
    Kockica ne podržava izjasnio se

Ne bas.

http://mondo.rs/a994185/Info/Srbija/Branko-Znam-da-je-Vucic-gledao-Kockicu.html

"Zato ga podržavam, jer sam siguran da će u Beogradu na vodi biti mnogo sadržaja za decu, pa i za pozorište 'Puž'", kazao je popularni Branko Kockica.

Ne znam kako se izjasnio da ne podrzava vucica.

5. Ja glasam za jedinog za koga mislim da moze malo da poprckuje vucica, a to svakako nije ni seselj ni jankovic lol.

Jankovic da bude predsednik vucic da napravi stele, on bi poslao neki prigovor, 8 dana bi trebalo da vlada primi taj prigovor, pa jos 14 da se stavi na razlaganje, pa razvlacenje oko debate o tome, i slicno, od pocetka stele prosla dva meseca minimum vucic vec odradio sta je hteo.

Ne mora biti tacan redosled ovo gore, sustina je takva.

6. A nije on to BAS TAKO mislio haha

7. U slucaju da pobedi neko drugi a ako pobedi vucic onda je bio MEDJU PRVIMA KOJI SU GA PODRZALI

8. Nesto sam razmisljao i shvatio da jedine dve glave na politickoj sceni koje cenim imaju pistolj xd verovatno je slucajnost

9. Neka napiše neko ko od kandidata nema prangiju :D

10. Jedan je šešelj nisam siguran ko je drugi

11. Vucic nema prangiju ima obezbedjenje sa laserskim pistoljima nekim xd a i kobre sa danilom plus onog malog celavog nadrkanog on je bivsa crvena beretka, canak isto nema a obezbedjenje naoruzano ima, dacic se plasi oruzja, jankovic je picka svakako a vuk jeremic pacifista

12. HAHAHAHAHAHAHAAH

13. Pseto ne zna da Jankovića pozicija zove Sale Prangija :D

14. Jankovic je isto imao pistolj ali avaj desi se nesreca da se cimer ubio tim pistoljem:(

15. A ne kapiram, šta, kao pomerena je utakmica zbog izbora kako bi izlaznost bila manja? Nisam znao da se grobari 12 sati psihički spremaju za utakmicu koju će gledati na tvu i da zbog toga neće stići da glasaju.

16. Ju kako će se Predsednik Aleksandar posrati po vama sa 70% ju ju

17. nije zbog izlaznosti shomika mali si ti još

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.