U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kockica ne podržava izjasnio se
A sta kaze trouglic? Hahahaha jooij
Edit: seltik je
Trouglic jebeni
Previse se bre zanimate izborima, ovim spiskovima i politikom uopste. Ja nisam ni video te spiskove o kojima pricate. Nisam cak siguran ni da znam ko se sve kandidovao
Ne znas vrv sve jer imas 4-5 prerandom glava kao onaj izijemov pcelar recimo
Ja kad odlučujem koga ću glasati, prvo uzmem i pogledam da li bi kandidat mogao biti na nekoj poziciji u razvijenim demokratijama poput Danske i Norveške. To je uslov prvi. Mislim da u ovom slučaju izbor nije težak.
https://i.ytimg.com/vi/exa0rpYqSA8/maxresdefault.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=2OKbeMaNmUo&feature=youtu.be
Nijedan. Tamo ne trpe tolike lopine
Pa jeste, Janković je baš ogroman pljačkaš.
Usao je u politiku u srbiji. Pametnom dosta.
pametnom dosta je bilo
Onaj ko pretpostavlja da se za vodjenje zemlje mogu zanimati samo idioti i lopovi je sve osim pametan.
Cuj usao je u politiku sigurno hoce da krade.
E, zena mi je kurva, planiram da je ostavim, ali druga koju imam u planu je moguce da postane kurva jednog dana. Ko je jebe, ostajem sa prvom.
Poprilicno glupo poredjenje s obzirom da ga meni iznosis
Nije glupo, bas tako je.
Pa nije. Ako izuzmemo deo sa zenama kojih sam se namenjao uopste nisam rekao da ovog ne treba menjati. Nego si ti navikao da pricas sam sa sobom, sam pitas sam.odgovaras. Iz navike valjda jer kapiram da te niko ne jebe ni dva posto ovako u zivotu
Aksiom. Cak i onaj koji ne planira(0,1 posto) i on pocne. Ako ne pocne sklone ga jer koji ce im kurac tu da smeta.
o jebem ti, jos jedan psiholog sposoban da uradi profil licnosti na osnovu slovnog upisa koji neko unosi na shaljivom sajtu.. jbt, mislio sam da si ozbiljniji od toga, mada kad bolje pogledam milion signala je bilo da gubim vreme
Pa prvi si poceo sa psihologijom i to nadrealnom. Ti ne samo da si psiholog vec i doktor preko neta pa ustanovis moje zdravstveno stanje jer znas da sam krezav, onda si i milan tarot pa mi kazes da slusam cecu i grand, posle toga si strucnjak koji zna da sam zavrsio treci stepen srednje strucne spreme a onda uspes da zakljucis da mi visina primanja ne prelazi 300e mesecno na osnovu toga sto propagiram nacionalizam.
:zvuk lupanja po temenu u cilju skidanja s kurca: