Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Sto bi reko gvozd za stevcu potpuno lud cigan haha kako sam ismejao tad :)

2. Aaxaxaxaxaxaxax zab sam na to

3. Bohore, imaš osobnu poruku na fejsu. Xd

4. Haha, ne deluje logicno da su Seselju uplacene pare.... Pa on uzima pare i prodaje izbore oduvek... Kakva crna ideologija kad on Vucica podrzava, daj nemoj da se zajebavamo.

5. Možda je takav scenario već neko predvideo ovde, nisam pažljivo pratio.

Ja. Ima da ode u drugi krug sa 13 posto posto ce dosovci da se izdele po 6-8

6. Bombas on je ono imao na parlamentarnim, sad se glasa za jednog coveka tako da ce i vucic i on imati vise nego ononad jer seselj>srs i vucic>sns

7. Pa jeste, kad pobednik Haga uzme 8 % logicno je da radikali ostanu pri svome glasanju posto su videli da ce podrzati onog ko im je sjebao stranku, i usput da jos 150.000 ljudi odluci da ga nagradi zbog toga. U moru muckova i bacenih glasova (recimo Canak, onaj iz Cajetine, Sasa Mirkovic) ne mogu da zamislim vise bacen glas i vise stete po papir od zaokruzivanja Seselja.

8. Aj videcemo lepi. U svakom slucaju ce imati vise od kozlica

9. Brt ovo je okaceno na prosloj strani ne zajebavaj

10. Reci mu Ljubiša

11. Ok bombi nego kazem kako meni deluje to ovako posmatrano sa strane, nit glasam nit pratim politiku, ja dan danas ne znam kako se zove Cankova stranka a gledao sam na tjubu x njegovih klipova tipa kostunica doktor vojislav i slicno

12. Pa seselj je patriota upravo jer ovako razmislja. Najbolje je da vlast uvek menjamo drzavnim udarima i demonstracijama i paljenjem skupstine. Pa majku mu jebem lepo covek kaze kad budem predsednik ostavicu vucica DO parlamentarnih izbora. Zasto bi dovodio vladu u pitanje i sjebao i berzu i privredu i ulaganja i sve ono sto donosi lovu? Pritom bi tim cinom pokazao i da je srbija civilizovana zemlja u kojoj dva neistomisljenika mogu da saradjuju zbog interesa drzave. Svako ko misli da ako vucic ne bude predsednik da treba odmah razbucavati sve da bi se uzela apsolutna vlast se uopste ne razlikuje od apsolutiste vucica. Ovako kako razmidljate me podsecate na valdemara koji je apsolutni liberal dok se to odnosi na pederske stvari, cim je u pitanju sport ili nesto muzevno odmah se omalovazava a liberalnost nestaje sa povetarcem prolecnog sutona na obroncima fruske gore

13. nit glasam nit pratim politiku

E do jaja i ja sam sve ono najgore što mlad čovek može biti.

14. I svako ko vidi u ova dva tvita ono sto vide bombas i rabin zasluzuje sve one novinske naslove izvucene iz konteksta od kojih mi se jedu govna

15. kako mi je legendarno kada cujem/vidim da seselj tvituje.otisao covek u hag,a jedva mobilni se imao.vratio se,a ljudi se prcaju onlajn.padnu mi na pamet stalone ili snajps(kako kome)iz demolisn mena.jadranka,kako se ovo cereslo ukljucuje,leb te jebo.tvituje radeta da toma sere pare kojim ga trpa cija.

16. Imam jednu belu kacu plastičnu od 150 litara ispod stepeništa za koju me ćale smara kad god me vidi i pita za šta će mi. A planiram da dignem ogradu betonsko kameno mermernu sa lavovima i treba mi da u njoj bude voda za mešalicu kad isteram na sred džade da saobraćaj otežam žitak beton da mešam. U toj kaci se trenutno nalaze gnjile glavice koje slušaju mtv vh1, vesti su samo na b92, avangarda to smo mi, ne glasam, vidi ga onaj seljak što nosi gajbice rumenog vrata ja to ne bih radio za 10e dnevno, nema posla država propada, ne jedem pihtije imaju puno belog luka, smuti ti je najbolji za doručak, Vučić dozvolio GMO, omiljena čokoladica snikers. Imam ih dvadeset i tri zarez sedam trenutno.

17. Nadam se da je to smuti od smuti tri jaja i slanine ubaci

18. Hahahahah pa ovo sok neki

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.