Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Moje dete od mesec dana ima kvalitetniji dorucak od ovoga tacno treba da nas resetuje neko sranje da pocnemo opet da lovimo gustere da ne crknemo od gladi

2. Javljeno mi je iz izbornog staba Jeremica da ce potpisi biti predati na godisnjicu Zoranovog ubistva.

3. Ubijen Zoran Kalezić??!!

4. Da nemas neke veze u unhcr, da ti javljaju koliko migranata udje u srb na dnevnom nivou?

5. imigranti nas zaobilaze,vele jadni smo

6. Trenutno, najzagriženiji glasači Saše Jankovića su najveći Đinđić-nostalgičari, s to su muslimani iz Sjenice i okoline

7. Ne znam ja sam čuo da je taj Janković ubio čoveka

8. sasa jeremic
    vuk jankovic
    aleksandar canak :D hahaha

9. Ima dve godine kako je taj Janković u kampanji svaki dan

10. Za jankovica ce glasati samo bombas i jankovicev ortak iz osnovne

11. Kostja se zove

12. nije dobro sto je vuk jeremic aktivno ukljucio svoju zenu u kampanju, to jedino moze da bude kontraproduktivno. Treba da se pojavljuje sam kao ovi drugi, znaci kao Mojsije Isus itd. kod jednog dela stanovnistva srbije kada se pojavi sa zenom drzeci se za ruku, mlad, sa mladom zenom sa uspesanim brakom dobrim zivotom uspesan je moze samo da izazove kontra efekat

13. Za Jankovića će glasati omršave gospođe sa Zvezdare jer im je pomogao da im se uvaži garancija na kuvalo za kafu iz tehnomanije

14. Zamisli da se Toma negde pojavljivao sa Dragicom, ne bi mu 4 Vucica pomogla da dodje na vlast xD

15. Ubijen Zoran Kalezić??!!

Ахахахахахаха!

Fernando Kalunga
    Ne znam ja sam čuo da je taj Janković ubio čoveka

Није. Његов цимер се убио, а брижни Саша га је тако мртвог помиловао по глави.

Иначе, први пут морам да кажем нешто позитивно за Јанковића. Замолио је Чеду да не гласа за њега. Још кад би у то убедио и Живковића, Шутановца и цео ДС...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.