Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jankovic Sasa nada je nasa.
Zaista mogu da razumem matore drtine kojima su mozgovi zakržljali pa po inerciji glasaju za one koji su za vlasti, po redu: Slobu, Koštunicu, Tadića, Vučića, i mogu da razumem mlađe ove što su dobili nešto da botuju za SNS, ali da skapiram noviju generaciju koja veruju u SNS debilizme, e to mi je neshvatljivo. Valjda su još sisali iz materine sise dok su ovi prethodni lagali, pa su se skoro opunoletili, uključili u ta zbivanja političkog života, i ne sećaju se šta je laž i kako to sve funkcioniše. Jebi ga, stvarno je SNS angažovao dva opozita stanovništva - penzionere, kojima je sećanje izlapelo, i mlade, koji ga još nemaju.
Smicalica nisam znala da si takva Smicalica
Sa mnom spavam duga mi je nesanica.
<3
слагао бих да кажем да сећам, али слушао сам скоро емисију на радију са снимцима с почетка деведесетих где је шешељ (од спикера представљен као млада нада опозиције, лол) позивао људе да се иселе из словеније и да тамо оде јна и направи рат. што би била један на један политика словеније и њених савезника у то време. шта сад ради и да ли је опозиција, не бих се усудио да кажем. не верујем да би ико седео у бајбоку толико дуго да испуни неки паклени план, можда тога има на филму. али сетимо се и да је и он учествовао у разјебавању радикала кад је кандидовао своју жену за председника и кад се осула цела странка.
3>
Pa to da je zvao da dodju u srbiju a da ce oni da idu tamo je opste poznato, provlaci se to svako malo. To i da tamo gde su srpski dobrovoljci (seseljevci) branili srbe tamo srba vise nema.
On je otisao tamo u vrlo nezgodno vreme pitanje je da l je i hteo ili se sklonio, a kad si vec otisao tamo nemaze odma nazad, plus sto je otisao dok optuznica protiv njega nije ni postojala xD
добро, то су ипак неке просте и лепо спаковане чињенице које би требало човек да зна да би се одредио према шешељу. па сваки закључак о њему мора да се сложи са тим да је радио у интересу западних сила и да је разјебао радикалну странку.
ок, то не верујем да можемо знати у скорије време како је он ту размишљао, али ми не стоји теорија да је он тај план сковао заједно са "непријатељима".
Jebiga ako su to godine kad je ubijen premijer, na celo stranke se dolazilo tako sto aktuelnog predsednika bacis u jamu i polijes krecom (dobro to je bilo malo ranije ali nije bitno), gomila atentata na politicare, cak i Cedu su hteli da ubiju (to je receno u zavrsnoj reci tuzioca u sudjenju djindjicu), ne bi bilo uopste nerealno da je seselj pomislio da bi mozda neko obrnuo curak, pa bi on bio meta, ne kazem ja da je seselj ubio tog i tog, ni da nije, on je samo potezao pistolj na studente, ali moguce je da je "pobegao".
Nije morao skovati nista, znao je da ce mu biti sudjeno, mogao je da bleji na slobodi, ali je procenio da je bolje mozda da se skloni od kise (metaka), makar i u hag. 4 ipo godine je bezveze sedeo tamo.
Inace kao sto rekoh... :D
https://www.google.rs/search?q=vucic%3A+necu+ici+na+kopaonik&oq=vucic%3A+necu+ici+na+kopaonik&aqs=chrome..69i57j69i58.8305j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
https://www.google.rs/search?q=vucic+na+kopaoniku&oq=vucic+na+kopaoniku&aqs=chrome..69i57.4634j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Pa matori....
Jedan je voja seselj opaaaa aj vi se izjasnite da vidimo da li necu imati materijala da nekoga ispolivam ko bombilija i onaj stub dorskog stila(jankovic je to-on radi to)
Šešelj je kurton i idiot kao što je uvek i bio. Ako te ne mrzi, pogledaj https://twitter.com/seselj_vojislav?lang=en
Transfer blama.
Sta tacno?
Seselj uveo porez na oruzje prvi. Cao zdravo.
Bosko Simicu ja necu glasati ni za koga, kad bih morao glasao bih za DOSOVCE, jeremaju ili jankelu ali ne zato sto idem na proteste neke nesto, nego zato sto ne bih za vucica. A posto je to razlog, necu ni da glasam.
Ja sam ipak na prevazi da glasam za Vučka. Samo da nema talasanja i da ostane isti režim kao dosad. Propadamo, ali makar znamo kojim tempom propadamo. A svakako sam ubeđen da u ovoj državi neće biti nikakve značajne promene dok ne propadnemo načisto - dal finansijski, dal od neke prirodne katastrofe. Čini mi se da je potpuno ispravan onaj plan novog svetskog poretka po kome treba pobiti 7.2 milijarde ljudi i ostaviti trista miliona da žive ko u cara. Taj period blagostanja bi verovatno mogao stotinak godina da potraje.
Lol, Pseto, možeš samo da pokušaš da osporiš mog favorita. Pazi ovo, Vladimir Rajčić je:
- skupio potpise za jedan dan
- jedini od kandidata poreklom sa Kosmeta
- promovisao srpsku kulturu svojim filmom u kom inače glumi jedan Majkl Medsen, kao i ulogama u mnogim američkim serijama
- ima veze u republikanskoj partiji, sredio Nedeljniku intervju s Trampom
- planira da snimi film o Nikoli Tesli sa Kristijanom Bejlom
- proteraće iz zemlje Miru Adanju Polak
Ne znam da li predsednik ima pravo da proteruje ljude, verovatno ne, ali bi svakako svojim uticajem mogao da je skloni sa televizije makar.
Vladimir Rajčić - novo lice za bolju Srbiju.
избеглица је уз све то, претпостављам? џд
а има овоме већ 10-11 година, престиж снимљен, глуми бејл, има тесле, опет те стрим јебе, касни. :)