Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Svako ko misli da ako vucic ne bude predsednik da treba odmah razbucavati sve da bi se uzela apsolutna vlast se uopste ne razlikuje od apsolutiste vucica. Ovako kako razmidljate me podsecate na valdemara koji je apsolutni liberal dok se to odnosi na pederske stvari, cim je u pitanju sport ili nesto muzevno odmah se omalovazava a liberalnost nestaje sa povetarcem prolecnog sutona na obroncima fruske gore

Mislim da ljudi ne misle samo na ovu Seseljevu izjavu kad govore da je izdajnicko govno i tako to, realno secam se pompeznih najava pre dolaska iz haga kako ce raskrinkati Vucica ovo ono evo ne pratim mozda sam propustio ali nisam nacuo da je neko spominjao da je ista od toga uradio, toliko o tome

al slazem se za Valdemara onako jedno 80%, on se sve nekako ne priklanja ni jednom strani, hm da li bog postoji ili je ipak sve slucajno ali ce te solidno popljuvati ako kazes da bog postoji, ne treba stavljati ljude u fioke hehe al ok glasas za seselja i ides na tekme treba te ubiti maljem govno jedno desnicarsko xD

edit fasisticko

2. E do jaja i ja sam sve ono najgore što mlad čovek može biti.

Nije to najgore, jos uvek mogu da se prodam ovima sa pinka xd

3. Sam čin prodaje pinku nije toliko dramatičan koliko činjenica da pink kupuje govna govna kupuje pink u malim korpicama za rafaelo gugle slavska edicija

4. Иначе, први пут морам да кажем нешто позитивно за Јанковића. Замолио је Чеду да не гласа за њега. Још кад би у то убедио и Живковића, Шутановца и цео ДС...

Pa nije ga zamolio nego mu je na fin nacin zamerio sto mu ne pruza jacu podrsku. Smrda klasicni.

5. Mislim da ljudi ne misle samo na ovu Seseljevu izjavu kad govore da je izdajnicko govno i tako to, realno secam se pompeznih najava pre dolaska iz haga kako ce raskrinkati Vucica ovo ono evo ne pratim mozda sam propustio ali nisam nacuo da je neko spominjao da je ista od toga uradio, toliko o tome

Dogovorio se sa vucicem da sjebu tomu, zato tomu napada gde stigne. Ipak mu je toma bio kum i povredio ga sa ljudske strane. Kad otera tomu u zaborav opalice i po vucicu, taman za parlamentarne kako je covek i sam rekao.

6. JA ĆU GLASATI ZA JANKOVIĆA JER JE RASNI ONOMAD OKAČIO LINK DA ĆE PRIZNATI NEZAVISNU VOIVODINU

7. JA PREDLAŽEM DA SVI ANTIVUČIĆEVCI SOVOG SAJTA STAVE OVO NA AVATAR
    http://image.prntscr.com/image/575246de529448f5848f5055aa5c4bd4.png

8. nikad nisam pricao ovo ovde, uglavnom par forumasa zna. Ja sam iz zajecara (tu i studiram), mnogo manje mesto od beograda jel. Zivim sa ocem majkom bratom i njegovom devojkom (verenicom) u kuci, nismo ni bogati ni siromasni. Cale je bio dosta aktivan u ds-u medjutim posle 2012 se povukao sada nikakve veze nema sa bilo kakvim politickim desavanjima peca po ceo dan na jezeru, u sumi je itd. Sto ovo pisem sve, pre dva dana izlazim ujutru iz kuce, oko 7 ujutru, i vidim da nam je deo kapije ofarban preko noci crvenom bojim. Onako povucena debela linija crvene boje. Videli i ovi moji kaze nema veze prefarbacemo neko slucajno prosuo itd. Taj dan izlazim uvece u grad oko 10 malo sam popio okasnio i vracam se ujutru kuci oko 4. Otkljucana vrata. Ulazim u dnevnu sobu ono sve cetvoro mi otac majka brat i zena njegova mrtvi leze na podu..

9. Strašno, i niko na televiziji ili u novinama da objavi...

Moje saučešće.

10. Zajecar nema fakultet, sta radis ti u Zajecaru decko?

11. da, poznato je da je u tim krajevima jedini fakultet u majdanpeku

12. Ovo izijemovo ne treba čitati bukvalno nego kao alegorijsku priču kao Isus što je pričao priče....

13. Kandic i biserko podrzale jankovica hahaha cao bombas

14. da, poznato je da je u tim krajevima jedini fakultet u majdanpeku

Xd

15. Bosko Simic

Pa seselj je patriota upravo jer ovako razmislja. Najbolje je da vlast uvek menjamo drzavnim udarima i demonstracijama i paljenjem skupstine. Pa majku mu jebem lepo covek kaze kad budem predsednik ostavicu vucica DO parlamentarnih izbora. Zasto bi dovodio vladu u pitanje i sjebao i berzu i privredu i ulaganja i sve ono sto donosi lovu? Pritom bi tim cinom pokazao i da je srbija civilizovana zemlja u kojoj dva neistomisljenika mogu da saradjuju zbog interesa drzave.

Ево усраћу се сад. Исто тако је био цивилизовани патриота који сталожено размишља кад је узео да пали хрватску заставу чим се вратио из Хага. То је било баш супер за оно мало Срба што се вратило у Хрватску, помогао им је до јаја тим чином, а није уопште то учинио да би добио поене код наложених клинаца и дебила типа Маестра који не може да сконта како Србин може да не воли Шешеља кад га не воле Хрвати(???).

Да се одмах оградим, не покушавам да те одвратим од гласања за Шешеља и не ботујем овде да гласате за неког другог, само сам доста алергичан на ове покушаје да се Шешељ представи као неки родољуб који не гледа сопствену корист.

Да употребим његов шаблон за наслове, књига о Воји би се звала "Вечита лажна опозиција, ражаловани четнички војвода и Вучићев слуга др Војислав Шешељ"

16. И бивши комуниста. Богат би то наслов био.

17. Kakav car ovaj Saša okupio sve svoje glasače u spotu.

18. Haha rasirio noge u pokusaju da odlepi tek obrijana muda od butina xD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.