U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Stec, kad si ti prestao da se služiš ijekavicom?
Od petog razreda otprilike sam počeo prvo stidljivo, pa onda sve više da ubacujem ekavicu i do 7-8. se prešaltao skroz. To su te godine kad baš ne želiš da budeš nekul.
Mada nisam pisao ijekavicom skoro nikad, sećam se kako mi je prvi sastav učiteljica isprepravljala, precrtala deka i napisala ćebe i tako za 10 reči majku joj jebem ja
Stecan
"Deka mi je uvek govorio da je zanat zlata vredan"
Ispravka
"Ćebe mi je uvijek govorio da je zanat zlata vrijedan"
Stecan
"Deka me je pokrio ćebetom"
Ispravka
"Ćebe me je pokrilo dekom"
deda oće meda
http://www.upslike.net/images/2017/03/09/ba7663ac54347e1346ea1d70b0ef638c.th.jpg
Sreca pa to vec nije okaceno ovde vise puta. Vec sam komentarisao
"Revoltiran sam što Dudu provlače kroz blato i pokušavaju da ga kompromituju. To samo govori patološkoj situaciji koja je stvorena u Srbiji i moramo je menjati", izjavio je proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević.
On je u intervjuu Blicu stao u odbranu legende ovog sporta Dušana Dude Ivkovića koji je zbog javne podrške predsjedničkom kandidatu Saši Jankoviću prošao kroz šibu tabloida i nekih TV kuća pod Vučićevom kontrolom.
Vujošević, bivši trener Partizana, sa kojim je osvojio najviše trofeja, a danas šef stručnog štaba francuskog Limoža, u intervjuu za "Blic" kaže da je odlučio da i on javno podrži Jankovića jer želi da u Srbiji dođe do "pobjede razuma nad mrakom ropstva" i da se više nikada ne dogodi da neko bude javno anatemisan zbog podrške bilo kom opozicionom kandidatu.
за мене више дилеме нема.
наравно, дуле као ипак највећи је први од наших тренера пружио подршку легенди дуди.
чак је стигао и да да оцену рада парламента као и стања у медијима.
Hahahaha kako nije svestan da je uterao kurac jankovicu upravo
Jeremic mu platio da javno podrzi jankovica xd
што му је утерао курац? сваки прави гробар који нема појма о политици ће знати шта треба да ради.
Zato sto njegov ciganski pandan nece glasati za jankovica a znamo kojih ima vise
Kako li se bombas oseca povodom toga sto je dulo sjebo njegovog kandidata bas me zanima
I duda golubar je za njega tako da su pokriveni i zvezdasi.
сигуран сам да има и пуно цигана који ће знати да цене овај храбри потез.
Sto posto
Cigani ionako glasaju krezave tako da je ovo sjajan, ljudski i razuman potez.
Naravno ocekujem jos legendi da podrzi Jankovica
Kako će da ih počisti vučko ajoj.
Sad se nešto i batrgaju, kad ih razvali sad na izborima, neće više niko smeti glavu da pomoli.