U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bolje casno i poginuti nego biti govno ceo zivot.
Koje su to pederske stvari, a šta je to muževno? Voleo bih da znam to, tačno o čemu pišeš, čisto da bih mogao da posmatram sebe iz perspektive nekog drugog, recimo nekog koji sve ono što kažem svodi na distinkciju PEDERSKI-MUŽEVNO. I kako je ta distinkcija izdignuta na ravan političkog stava. Hvala.
Vucicu pederu je pederski, a Sasa Jankovic je muzevno.
Pa ne, čini mi se, balet, književnost i leva orijentacija, tako ta sranja su pederski, a kladionica, utakmice i podržavanje desnice su muževni. Kažu oni koji idu u kladionice, svrstavaju se u navijačke horde i glasaju za desne stranke. Ali ne znam odakle ta sigurnost. Bahata oholost, neznanje, nepriznavanje prava drugog na svoje mišljenje a da ga ne udariš u glavu raznim kvalifikacijama koje je tvoj stereotipni um pokupio iz stereotipnih predstava i ideja koje ti nudi okolina. Ja ispadam neko ko osuđuje nešto, eto, osuđujem, ali takođe i moje ideje osuđuju i omalovažavaju, pa ne znam ko je u pravu.
Pa to ti kazem. Vucica podrzavaju socijalisti kao levicari, Tasovac iz filharmonije im bio ministar, dok su legende sporta i autenticni desnicari protiv njega. Za njega su levicari i pederi.
Nego, glupost, nisam ja generalno ni protiv fudbala, ni protiv kladionice, ni protiv raznih stranaka, samo ostavi na miru drugačije. Knjiški moljci, što sam ja, nisu po definiciji agresivni, desničari i navijači po definiciji jesu. Mogu li želeti da takvi kvalifikatori odjebu? Ako me neko naziva pederom, mogu li ja njega nazvati neevoluiranim majmunom, glupakom? Ne želim to da činim, ali to je izgleda manir komunikacije.
Bombi, da li bi glasao za Vučića i podržavao ga da je umesto Zvezde pristrasan Partizanu?
Naravno da bi glasao, vidis da nema ni jedan argument za Jankovića, jedino što Vučko ppdržava Zvezdu pa zato.
Shomara ti si kategorija kojoj mogu da odgovorim za razliku od ovog drugog kome se glava povremeno izviri iz psetove chmarine
Naravno da ne bih, milion puta sam podrzavao ogorcene cigane poput Sutanovca, takodje cu glasati Jeremica ako udje u drugi krug iako je sto puta veci cigan od Vucica... Moj karakter ne dozvoljava da podrzavam ovaj sistem mucenih ljudi, ulizica, puzaca i retosa koji nemaju pravo na sopstveno misljenje. Ne mogu da podrzavam izdaju Srbije, Blera, Klintona i Merkelovu. Cinjenica da je cigan je samo slag na torti i jos jedan dokaz da imam pravilnu genetiku.
Bomb možeš li mene opisati u par rečenica?
Miloša23 ceniš vidim...
Naravno da mozes.
Prvo, drago mi je sto si se vratio jer sa tobom koliko god se ne slagao mogu da razgovaram dok je npr bombas debilko koji kad vidi da ga silujes recima samo promeni temu i ceka da opet bude silovan. Ne zameri sto sam ovaj uvod iskoristio da mu opet svrsim u oko, dobio si i kompliment usput ako nista drugo
Drugo ja nisam rekao da si peder jer ne mislim da si peder. Upoznao sam ti i zenu ako nista drugo.
Trece, tebe sam pomenuo samo u smislu licemernosti jer si ti osoba koja zagovara toleranciju dok ta tolerancija tolerise ono sto ti gotivis. Cim se povede prica a o nekim radikalnijim stavovima tolerancija se gubi i ajde da ih osudimo kako smeju biti tako radikalni. Poput evropskih nacela i zapadnih normi ponasanja toliko si/ste liberalni da to prelazi u fasizam.
Evo prost primer: zamisli da si musliman i ja te mrzim samo zbog toga(znaci ti nisi musliman i ja ne mrzim muslimane bas puno dakle totalno hipoteticka situacija). Skandal u najavi zovi kandicku i biserko(koje su podrzale jankovica lol) i razapnimo pseta jer on mrzi. Ko je to ko odredjuje sta cu ja da volim a sta da mrzim? Toliko je liberalno da nemam pravo da iskazem svoja osecanja, sjajno, zignula me stitna zlezda od slobode. Slazem se da npr ja zbog svojih osecanja ne smem prebiti muslimana jer jbg kaznjivo je prebiti bilo koga nevezano.za cinjenicu da je taj neko muslimanali valjda ja mogu da mrzim koga hocu, volim koga hocu i da budem ravnodusan prema kome ja hocu?
Eto, nadam se da je jasnije, to je bilo hipoteticki a sad bukvalno: ti si sklon izjavama da za vucica glasaju nepismeni, debili itd. Koliko si suguran da nema akademskih gradjana medju njegovim glasacima i zasto uopste delimo ljude po stecenom obrazovanju? Ko kaze da su obrazovaniji bolji da donesu bolji izbor prilikom glasanja? Da li su i imucniji bolji od siromasnijih? Zasto smatras ljude koji se bave sportom manje kvalitetnim od onih koji idu na balet? Ne secam se sada bas konteksta u kojem si to rekao ali je bilo nesto tipa "ajde ti to objasni prosecnom navijacu" kao da to sto je neko navijac pokazatelj da je glup.
Ti si govno maleno iskompleksirano i zestok ljigavac koji zakuva i izvuce guzicu, ali posto si vlasnik sajta moram da ti cutim :) ok si generalno
Shomara me kupio kad je napisao " evo pokusavam da uplatim 0.52 dinara na mozartu toliko sam jadan" to ne moze biti los covek
Šomi i loš čovek ne može u istu rečenicu jebem ti
Gledao sam onaj Jankovicev spot. Znam da cete me pljuvati sad kad ovo kazem, ali Glogovac, Kojo, Georgiev, Miki Majnojlovic, Djuricko, svaka vama cast na glumackim uspesima ali vase misljenje za mene nije nista bitnije od misljenja postenog cojeka zemljoradinika. Vi mislite da ste neka intelektualna elita, ustvari ste profesionalni lelemudi. Ne znate da radite, ne znate da pravite pare. Znate da glumite da ste neko drugi i pricate naucen tekst napamet, od toga zaradjujete za leba i kupujete kiselu vodu. Ja radim sest meseci da dobijem plod biljke kojim posle hranim narod u Srbiji. Vi nikoga osim sebe niste naranili. Vecinom ste alkoholicari drogerasi i propalice. Boli me kurac za kulturu.
Georgijev i Glogovac podrzali Jankovica i to je sad nesto. Podrzali su i Djosa i Djani Vucica, kao da nekog boli kurac.
Ja glasam za koga Leontina kaže.
Kad bi meni dali jedan glas,
ja ga ne bih potrosio na vas
http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2015/03/Vucic.jpg
pola glasa ja bih dao nekom,
ko je dobar a slucajno sam
http://static.rs.n1info.com/Picture/66579/jpeg/seselj.jpg
Pseto, nisam sklon Vučiću zato što je on oličenje autoritarnog mentaliteta koji tinja među Srbima, prvo mu se klanjaju i ližu dupe, a posle ga ubiju. Da je bilo jednom tako kroz istoriju, ajde, ali bilo je x puta. Živeo gospodar - ubili smo gospodara. Ne treba tako da bude, jbg.
Drugo, ne mogu misliti da svi ljudi imaju podjednako vredne stavove. Što je neko nepismeniji, pre će biti manipulisan i zaveden svakakvom stranačkom propagandom. Žao mi je što nisi čitao šta sam pisao dok su žuti bili na vlasti. A opet, ima i onih koji nemaju morala, koliko god bili pismeni, pa opet jure za svojom korišću, zanemarujući moralne obzire. Ja nekako moram da svrstavam, da nađem identitet, gde pripadam, verujem i da ti to radiš. Ja sam se uvek svrstavao u grupu koja je, zbog svojih stavova, od mase i većine bila odbačena, velikom netolerancijom, pa šta da očekuješ od mene, da volim to što me odbacilo i osudilo?
Nebitno, navijači, nenavijači, prosečan navijač manje zna i uži je duhovno od prosečnog baletana, to je činjenica. Širina znanja i duha, naravno i moral, određuje kako će ko da postupa. Neću da kažem da je lošiji ili nekvalitetniji čovek.
A što se tiče moje priče o radikalnosti, jbg, ne znam da li uopšte ceo taj koncept otvorenosti prema različitim mišljenjima treba da podrazumeva i otvorenost prema radikalnim mišljenijima koja podrazumevaju uvođenje zatvorenosti mišljenja.
e ovo je zanimljivo, voleo bih da vidim u slagalici duel Savija vs Barisnjikov
Da l ste dosli do toga da se poteze rasprava A ZASTO JE BALET PEDERSKI, A SPORT NIJE, GDE TO PISE TAKO BAS? Hahaha jooj kuku
mislim ne treba stavljati ljude u fioke to je tako out i passe ali cinjenice su neumoljive