Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ako nece boh ja cu duplo sve xd
LOl pitanja. Pa to ne misli ni 97,5% ljudi koji redovno idu na utakmice ili bolje reci ne misli ni 97,5% stanovnika celog sveta, cak ni rasni, izgleda da jedino ti mislis da navijaci to misle pa na osnovu toga sta mislis donosis neke zakljucke, toliko stereotipa i ovoliko fioka nema da se kupi ni u Vitorogu ni u Numanovicu zajedno
Idemo na zvezda - oly nalizani u džemperima preko košulje pa pose u Bečmen da zapalimo grad
U dzemperima preko košulja
Neidem poyz
Bez dzempera brt
Hahahah boh
Ok
k
Vidim farmaceutska kuća traži farmaceuta, poslao sam CV. Ko ih jebe, u propratnom pismu sam stavio onaj psetov koment o obrazovanju.
A ne znam odakle ti to, neki citat, šta li već? Prvo mi neko gura navijače, kao: evo, ti si protiv ovog, pa kad ja kažem da nisam protiv toga, onda mi kažu da ja mislim da neko nešto misli, i na kraju ja ispada - svrstavam u fioke. Ako to nije smeštanje mene u fioku, onda ne znam šta je.
Nego, znam to, odgovor je: ti si takav, ti radiš to.
ZAKLJUČAVAJ TEMU PLIS
To je više priča nekog ko se nije školovao nego nekog ko jeste. Onaj ko jeste ceni to što je stekao školovanjem, a onaj koji nije, naravno da će pokušati da izvede konstrukciju u kojoj on ima više znanja od onog ko se školovao. E dobro, koji se nisu školovali znaju više, može tako?
Pa čovek koji je to rekao ima 2 fakulteta haha
Nisam nikad naleteo na priču, koji su Psovi fakulteti?
Megatrend i neki saobraćajni, isto privatni. Nije ni išao na polaganje ispita.
Tako da on nema fakultet, nego diplome.
A koj ce mu kurac kad..Kolicina znanja nema nikakve veze sa skolovanjem
Životni
Tilmo ti si svedok da nije studirao?
Ulica ga skolovala.
Predsednik države i partije za koju glasaš jer vas teraju u Zlatiborcu nema pa ćutiš
Idem da igram dotu dok ne zaspim na daski za peglanje