Samo ne mislim da je pripadnost navijačkoj grupi jedno od vrhunskih dostignuća ljudskog duha. Ili jeste?
LOl pitanja. Pa to ne misli ni 97,5% ljudi koji redovno idu na utakmice ili bolje reci ne misli ni 97,5% stanovnika celog sveta, cak ni rasni, izgleda da jedino ti mislis da navijaci to misle pa na osnovu toga sta mislis donosis neke zakljucke, toliko stereotipa i ovoliko fioka nema da se kupi ni u Vitorogu ni u Numanovicu zajedno
izgleda da jedino ti mislis da navijaci to misle pa na osnovu toga sta mislis donosis neke zakljucke, toliko stereotipa i ovoliko fioka nema da se kupi ni u Vitorogu ni u Numanovicu zajedno
A ne znam odakle ti to, neki citat, šta li već? Prvo mi neko gura navijače, kao: evo, ti si protiv ovog, pa kad ja kažem da nisam protiv toga, onda mi kažu da ja mislim da neko nešto misli, i na kraju ja ispada - svrstavam u fioke. Ako to nije smeštanje mene u fioku, onda ne znam šta je.
Nego, znam to, odgovor je: ti si takav, ti radiš to.
To je više priča nekog ko se nije školovao nego nekog ko jeste. Onaj ko jeste ceni to što je stekao školovanjem, a onaj koji nije, naravno da će pokušati da izvede konstrukciju u kojoj on ima više znanja od onog ko se školovao. E dobro, koji se nisu školovali znaju više, može tako?
Ako nece boh ja cu duplo sve xd
LOl pitanja. Pa to ne misli ni 97,5% ljudi koji redovno idu na utakmice ili bolje reci ne misli ni 97,5% stanovnika celog sveta, cak ni rasni, izgleda da jedino ti mislis da navijaci to misle pa na osnovu toga sta mislis donosis neke zakljucke, toliko stereotipa i ovoliko fioka nema da se kupi ni u Vitorogu ni u Numanovicu zajedno
Idemo na zvezda - oly nalizani u džemperima preko košulje pa pose u Bečmen da zapalimo grad
U dzemperima preko košulja
Neidem poyz
Bez dzempera brt
Hahahah boh
Ok
k
Vidim farmaceutska kuća traži farmaceuta, poslao sam CV. Ko ih jebe, u propratnom pismu sam stavio onaj psetov koment o obrazovanju.
A ne znam odakle ti to, neki citat, šta li već? Prvo mi neko gura navijače, kao: evo, ti si protiv ovog, pa kad ja kažem da nisam protiv toga, onda mi kažu da ja mislim da neko nešto misli, i na kraju ja ispada - svrstavam u fioke. Ako to nije smeštanje mene u fioku, onda ne znam šta je.
Nego, znam to, odgovor je: ti si takav, ti radiš to.
ZAKLJUČAVAJ TEMU PLIS
To je više priča nekog ko se nije školovao nego nekog ko jeste. Onaj ko jeste ceni to što je stekao školovanjem, a onaj koji nije, naravno da će pokušati da izvede konstrukciju u kojoj on ima više znanja od onog ko se školovao. E dobro, koji se nisu školovali znaju više, može tako?
Pa čovek koji je to rekao ima 2 fakulteta haha
Nisam nikad naleteo na priču, koji su Psovi fakulteti?
Megatrend i neki saobraćajni, isto privatni. Nije ni išao na polaganje ispita.
Tako da on nema fakultet, nego diplome.
A koj ce mu kurac kad..Kolicina znanja nema nikakve veze sa skolovanjem
Životni
Tilmo ti si svedok da nije studirao?
Ulica ga skolovala.
Predsednik države i partije za koju glasaš jer vas teraju u Zlatiborcu nema pa ćutiš
Idem da igram dotu dok ne zaspim na daski za peglanje