Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Valdemar

Ne znam šta se koji kurac svi u priči hvataju za navijače

Evo, zajebi navijače, nek se sirovine bave navijačima. Ja sam se sad setio jednog od tvojih arbitrarnih klasifikovanja koje je dosta "knjiškije". Je l' se sećaš kad smo raspravljali nešto o muzici i kad si indirektno konstatovao da je džez manje vredna i značajna muzika od klasične evropske muzike devetnaestog i dvadesetog veka jer, eto, ne nudi monumentalna kilometarska i do tančina isplanirana dela, što bi bio pandan rangiranju romana kao književne forme iznad pesme jer roman ima više strana, mnogo veći broj likova koji su usput detaljno prikazani i gomilu pejzaža. Ili reći da su slikari romantičari daleko ispred slikara realista jer prikazuju jebeno nesvakidašnje, kompleksne i oblicima načičkane kadrove na koje ne možeš naleteti u stvarnom svetu. Al eto, nisi se nimalo bavio time(u ovom slučaju džezom), pa ne možeš da daš kvalitetan sud. Što znači da bi ti jedan odlazak na Šešeljev miting možda iz korena promenio stavove o Šešeljevcima ako dosad nisi bio na Šešeljevom mitingu. Svakako preporuka od mene.

2. Lol valdemar navijač e matori leram te opušteno neda mi se ulaziti u ozbiljnije diskusije na netu jer znam sve i najpametniji sam pa me neinteresuje tuđe mišljenje :)

3. Deyan, ajde promeni prezime u Kolunga, tako je ispravno, sad sam proverio da ga španci tako izgovaraju
    https://m.youtube.com/watch?v=Z8Jk1Ct0HrE

4. Promeni ime u Ražard onda a prezime u Kipling. Tuše!

5. Koliko taj čovjek ima para jebate

6. Radjarde ajde jednom na pivo da odemo posle da sviramo dok se ne istope boje bebo

7. Reme nije najsjajnije prošao...

8. nisam nesto impresioniran klipom,deki,al simpaticne chike

9. Ovakav comeback nisam očekivao, svaka čast

10. A je l' ti jasna matematika? Pošto je potpuno tačna.

11. Je l' se sećaš kad smo raspravljali nešto o muzici i kad si indirektno konstatovao da je džez manje vredna i značajna muzika od klasične evropske muzike devetnaestog i dvadesetog veka

Sećam se, to je bilo pre nekog vremena. Eto sad, i dalje ne mogu da uživam u džezu, ali mogu ga gledati kao što bih gledao Mondrijana, Kandinskog ili Miroa, šta znam, apstraktno slikarstvo, ne omalovažavam, ali ne uživam. Subjektivan stav.

12. Ne zovi radjarda na pivo, ispaliće sig

13. Hahah ol gleda klip sa fernandom kolungom i prijateljima ozbiljno

Dejan, ne smem da obecam na forumu javno da ne dođe do neplaniranih remeovanja i mylošovanja :(

14. hahah ma o onom sa prosle strane govorim,al gledam i ovaj

15. Mylošovanje bi mi jako teško palo

16. Bohore ti mi dođeš kao lek hoćeš ti na kurve i koks sa Denijem i Dekyem?

17. Deny88 u pitanju je

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.