Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. a prvi mi pade na pamet ne znam sto :)

2. citas seseljeve knjige ako ti je do znanja

3. Preporucam: "Govnjivi naivni isprdci koji me glasaju iako sam CIA radnik i smrdljivi cmar mojih glavnih suparnika u borbi za budzet koji nam sleduje od CIA za isti posao Cedomir Jovanovic i Nenad Canak"

4. U prvom krugu za Šešelja, u drugom za Vučića

5. hahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahaah

6. A ČEK JEL TO ON GOVORI DA SU BILI NA IVICI PROPASTI KAD SU ONI BILI NA VLASTI I SVINJČE BIO PREMIJER HAHAHAHAHAHHA

7. pa 2012 su došli na vlas biće da mu je to neki psihološki momenat nisu 5 godina na vlasti već 3 al pileći mozgovi nemaju osećaj za vreme

8. Al koju on kampanju vodi, ovo bi trebalo da bude humoristično?

Kao neka reklama za margarin il tako neki kurac.

9. Dusane izvini obrisao mi se post kad sam hteo da ga editujem

10. dusan,nije li 2012-2017 prilicno 5?

11. hahahah kakav spot i testo ovo

12. pa jeste to i kažem dok se u spotu spominje 3 godine

13. Vucicevic pominje kera Sase Jankovica, bolest

14. dobra kvota na jankovica 35.00

15. Davno ispraceno...

16. @izijem

Bosko Simic
    Igraj onda da zvezda osvaja el

pre 5 minuta
    Thumb thumb
    Bosko Simic
    A minesota nba

pre 4 minuta

Ovo sam hteo ovde ne znam kako je zavrsilo tamo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.