U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kao prvo nisam zavrsio ni megatrend ni privatni saobracajni fakultet. Zavrsio sam singidunum i drzavni saobracajni fakultet univerzituta u beogradu. Master zavrsio na drzavnom ekonomskom fakultetu univerzituta u beogradu.
Kao drugo mogu da vam dam broj telefona firme a mozete i na netu da nadjete pa pozovite generalnog direktora i kazite mu da sam kupio diplome, prodajem drogu, silujem zene i bahat sam u saobracaju slobodno evo ja ovde priznajem sve mozete i print poslati.
@valdemar: upravo si me stavio u fioku jer smatras da samo neskolovani ljudi smatraju da skolovanje nije jedini izvor znanja. Kao sto si mogao da procitas tvoja pretpostavka nije tacna, cak bih smeo da se kladim da sam obrazovaniji od velike vecine gradjana ali nisam kao ti: nije mi sve sto je meni drago najbolje. Kejs klouzd
Ljudi isfrustrirani svojim bednim zivotima okomili su se na:
-Vuciceve glasace tj sns glasace
-Daciceve /sps glasace
-Seseljeve /srs glasace
-Obradoviceve /dveri glasace
-Ljude sa privatnih fakulteta
-Ljude bez fakulteta
-Penzionere
-Dragana J. Vucicevica
-Pink
-...
-...
Ljude koji su uspeli u zivotu uopste. Zauvek istinita recenica: u Srbiji se sve prasta osim uspeha.
Dragi liberasi, dosovci, djbovci, jankovicevci, preletacevicevci, studenti, umetnici, tviteraši, veciti opozicionari... Napušite se kurca. Najveci ste kancer Srbije.
ma svejedno,ps i ako te ni ne dodirne to,banjavamo na gajbu tome ko je u fazonu da kupi printove i salje na posao hahah i unistavamo ga shutiranjem i sve
http://vukajlija.com/forum/teme/71269-predsjednicki-izbori-u-srbiji-2017-sudar-titana?strana=79#post_3728940
au gde ode prica :D
Maestro, ajmo redom:
Liberasi
http://www.kurir.rs/vesti/politika/jovanovic-pobednik-izbora-vucicili-neko-koga-on-podrzi-clanak-2658069
Dosovci
Goran Vesic, Sinisa Mali, Zorana Mihajlovic, Goran Knezevic... Na njih mislis?
Umetnici
Jel mislis na Jadranku Jovanovic, Leontinu ili Tasovca?
Tviterasi
Nebojsa Krstic pretpostavljam?
Veciti opozicionari
Kao ovom sto pise na profilu mozda
https://mobile.twitter.com/djvucicevic
Kako će da ih počisti vučko ajoj.
Sad se nešto i batrgaju, kad ih razvali sad na izborima, neće više niko smeti glavu da pomoli.
Ljudska gromada
Moram pitati Zorana kad ga vidim sledeci put neke stvari...
Pa i jedno i drugo su činjenice.
e bombaš fala štos okačio vučićevićev profil da nisam klikno možda nikad ne bih video ovu naslovnu
https://pbs.twimg.com/media/C6bb57DXQAAasWX.jpg
VELIKA MUDA I MALI PENIS
Ovaj Maestro prava je gnjila glavica.
-Dragana J. Vucicevica
-Pink
На Пинк и на говнара Вучићевића, Бранкицу Станковић, као и на клошаре из Блица, Курира, Б92, Данаса се увек ваља окомити. Не заслужују ни грам поштовања.
Goran Vesic, Sinisa Mali, Zorana Mihajlovic, Goran Knezevic... Na njih mislis?
Не заборави да је и утицајни твитераш Крле22 био прво Тадићев дечко, па је тек онда почео да се мува са Вучићем.
Pomenuo sam ga kao tviterasa, ne mogu i kao gutaca sperme sto svakako jeste, jer retko te vidjam sa devojkama
phaha dragan vucicevic, jeste da mi je bioloski otac al je definitivno najvece govno od coveka na estradi
hahaha
Haha Pezos
Sto se tice fakulteta, ja ga nisam zavrsio, zavrsio sam dve srednje skole jer sam tako bio u mogucnosti. Upisao sam prava, i nikad nisam vise otisao na taj fakultet. Veliku ulogu je odigrao moj Otac koji mi je rekao "Nemoj da gubis vreme, koji ce ti kurac fakultet, ja sam posle dve godine zaboravio SVE sto sam ucio, a sta god da mi je zatrebalo kasnije u zivotu ja sednem i naucim." A bio je Magistar. I jeste i nije bio u pravu jebiga.
Pa ne ide se na fakultet zbog znanja, nego zbog papira jbg
po znanje ides u biblioteku da citas jesenjina brt
Gde od njega nadje, eventualno kako da eksenciju popijes na eks, koga je to Jasenjin necemu naucio...