U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nisam prepoznao jeremica.deluje kao neki lik sa pamfleta za neku banku. nasa banka daje grejs period dve godine.moja banka,tvoja banka,nasa banka.
https://www.youtube.com/watch?v=NWOkcFV8U2s&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=3ARrzuaWWLM&app=desktop
3:42
HAHA to nikog ne interesuje
Hhhahah sjajno odrađeno :D
Na 9:30 je još jedan hajlajt, i dahtanje na kraju, hahah, dobar.
Mislim da onaj ko neće da glasa i u ovom trenutku ne prati politiku a ima 20+ godina:
- ili mu je sasvim ok finansijski tj. nema problema da spaja kraj sa krajem,
- ili jednostavno nema problema sa tim da se zaposli jer mu je stranka dala posao.
Imam strašan problem sa tim jer je više od pola mojih vršnjaka apsolutno nezainteresovano za rođenu budućnost - boli ih kurac, ili su već u sns-u na listi čekanja jer jebiga brate siguran pos'o.
Ni jedni ni drugi ne vide u tome nikakav problem i ne primećuju koliko je to pogrešno.
I šta sad čovek može da uradi ?
Ja mogu da glasam pa da se nadam da sam pokrenuo nešto što će, kad se radno osposobim za posao koji želim, već biti iole stabilno i ustaljeno.
Da ću sa onim što znam, ovde, u svojoj državi, imati mogućnost da zaradim za život radeći ono za šta sam se školovao jer vidim da to sad nije moguće.
Ako to nije realno i normalno razmišljanje, šta onda jeste ?
E jebi ga sad, ako do sada nisi provalio da Bohor čitav svoj nastup gradi na tome da poljuje druge dok mu njegova ekipa aplaudira, onda i treba on da ti formira mišljenje.
Pa Bohor je svojevremeno, kad su kačen neki klipovi sa YT koje je pravio ovaj lik koji sad glumi Belog, oduševljeno vikao "ovaj lik je iz Mladenovca!!!" a sad ga pljuje kao budalu. Beli je sve ono što je Boh želeo da postane u Mladenovcu. Ja toliko o tome, a sad odo u pičku materinu da se više nikad ne vratim na Vukajliju kad vidim kakvo leglo šiljitelja kurca je postala. I da, jedite govna svi.
Hahahah solidno pišanje po bohoru.
Vonabi beli. Xd
Potpuno sam zaboravio da je danas 12. mart, dan onanije na Đinđića sa preozbiljnim orgazmima na temu ''šta bi bilo kad bi bilo''.
Srbija nije dostojna Zorana.
nista posebno taj nije uradio.sem sto je ubijen.
ti ako ne vidiš njegovu zaostavštinu i razliku Srbija 2010 i Srbija 1999 teško ću ja to moći razjasniti u dozvoljenom broju karaktera jednog ili više postova
nista posebno taj nije uradio.sem sto je ubijen.
Treba uvesti bičevanje kao kaznu. Lupio si glupost 25 po leđima golim lepi da piša krv pa više nećeš
Treba ga iskopati pa pucati još jednom na trgu oslobođenja, ali to može i tamo za jubilarnu 20. godišnjicu.
neverovatno je koliko male stvari, subjektivni pogledi na nebitne činjenice i najniže strasti utiču na ljudsku prirodu, rasuđivanje i formiranje mišljenja
https://s13.postimg.org/mofld3tdz/DEXATI20170312192416.png
Treba uvesti bičevanje kao kaznu. Lupio si glupost 25 po leđima golim lepi da piša krv pa više nećeš
aj ne pametuj.
Mrš kući govno
ufff jebote
Inače Beli je sakupio potrebne potpise i pod sloganom " sirotinja uzvraća udarac" nastavlja da nervira krezave
Kad su jednog naprednjačkog mitingaša koji krstari Srbijom Mad Max autobusima pitali iz kog je dela Leskovca na mitingu u tom gradu pre neki dan, rekao je iz Užica, ahahahahaha