Nisu debili, ali nije većina obavezno u pravu, nije to matematika. Mnogo ljudi glasa za SNS čisto zato što su već na vlasti. Bar 30 posto glasačkog tela glasa za one koji su već na vlasti, činjenica. To jest 30 posto koje dobije stranka na vlasti, iz tog su izvora. Ne računam one koji moraju da glasaju za vlast jer im posao ili već šta zavisi od ostanka tih na vlasti, već ljude koji po inerciji glasaju za vlast. Ono, stabilnost...
Poredis Seselja, Tomu i Dacica, Slobine ucenike koji se tove 25 godina od narodnih para sa Boskom. Ne ide jebiga...
Studirao sam sa Boškom, posle sam imao s njim neke poslovne dogovore, propale, znam ga - kurton. Iz mog iskustva, lakše mu je da organizuje tako neki skup anti EU, anti gej, nego da učini bilo šta što bi bilo dobro za srpski narod.
Eto, da ne ispadne da pričam u prazno. Kleo se i kune se lik u srpski jezik i kulturu, kontaktirao mene, obećavajući da će ne znam koje pare dati za razvoj softvera za srpski jezik, kad smo mu dali besplatno sve što imamo na lepe oči, da li mi je telefon ijednom zazvonio, i da piše Boško? Jok.
Sa svoje strane, žuti su mi svojevremeno dali ogromne pare. Jeste da su potkrali tu sumu dosta, ali opet su dali, i kupili softver za sve organe Vlade.
Radikali, sa njima super sarađujem, ne ulazeći u ideologiju, ali pošteno plaćaju. Sve Šešeljeve knjige obrađene su mojim programom. Naravno, i list Velika Srbija. Bio skoro kod njih, baš se lepo družio sa urednicom.
Skupština, Vlada, i oni plaćaju godišnje licence za programe, razdvajam pare i politiku, inače ništa ne bih prodao.
SPC, mnogo su nam pomogli, u najkritičnijim trenucima, mogu da serem šta god, ali u stvari ne mogu.
Ali jebene Dveri, to su sitni mufljuzi, jebalo ih onih 7 poslaničkih mesta.
I SPS.
Sns 50%
Sps 10%
Srs 10%
Dveri 5%
Nisu debili, ali nije većina obavezno u pravu, nije to matematika. Mnogo ljudi glasa za SNS čisto zato što su već na vlasti. Bar 30 posto glasačkog tela glasa za one koji su već na vlasti, činjenica. To jest 30 posto koje dobije stranka na vlasti, iz tog su izvora. Ne računam one koji moraju da glasaju za vlast jer im posao ili već šta zavisi od ostanka tih na vlasti, već ljude koji po inerciji glasaju za vlast. Ono, stabilnost...
Poredis Seselja, Tomu i Dacica, Slobine ucenike koji se tove 25 godina od narodnih para sa Boskom. Ne ide jebiga...
Studirao sam sa Boškom, posle sam imao s njim neke poslovne dogovore, propale, znam ga - kurton. Iz mog iskustva, lakše mu je da organizuje tako neki skup anti EU, anti gej, nego da učini bilo šta što bi bilo dobro za srpski narod.
Eto, da ne ispadne da pričam u prazno. Kleo se i kune se lik u srpski jezik i kulturu, kontaktirao mene, obećavajući da će ne znam koje pare dati za razvoj softvera za srpski jezik, kad smo mu dali besplatno sve što imamo na lepe oči, da li mi je telefon ijednom zazvonio, i da piše Boško? Jok.
Sa svoje strane, žuti su mi svojevremeno dali ogromne pare. Jeste da su potkrali tu sumu dosta, ali opet su dali, i kupili softver za sve organe Vlade.
Radikali, sa njima super sarađujem, ne ulazeći u ideologiju, ali pošteno plaćaju. Sve Šešeljeve knjige obrađene su mojim programom. Naravno, i list Velika Srbija. Bio skoro kod njih, baš se lepo družio sa urednicom.
Skupština, Vlada, i oni plaćaju godišnje licence za programe, razdvajam pare i politiku, inače ništa ne bih prodao.
SPC, mnogo su nam pomogli, u najkritičnijim trenucima, mogu da serem šta god, ali u stvari ne mogu.
Ali jebene Dveri, to su sitni mufljuzi, jebalo ih onih 7 poslaničkih mesta.
I SPS.
Sjedio sam sa AV nedavno u Kozarskoj Dubici. Pa sta da kazem, ima on tu pricu, ali nisam nasjeo.
Pa vi svi zajedno ste veća šala od Belog!!
Zamisli kad bi se svi ljudi na skupu/protestu odjednom iskenjali
Koliko bi bilo govana i koliko bi smrdilo
HAHA KAD ŠEŠELJ POZOVE AJ MU SE NE JAVI
B92: Nema veze što je sednica RIK-a u toku, zvoni telefon VIDEO http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=13&nav_category=11&nav_id=1239616
@makaronac
bilo bi dobro kad bi na nekom protestnom skupu izbio haos otrcis razbijes izlog u guzvi i pokenjas se u tipa u pekari
Ako bude kakvog protesta, idemo prijatelju da lomimo i seremo
Potvrdjujem! Kupovali su tonere za stampače pre od mene dok sam radio u nekoj firmi. Skroz korektna saradnja i plaćanje..
Pa gospoda. Kako demokrate i sns placaju da li znate?
Plus sto jedino radikali zapravo imaju clanove. Mislim zapravo placaju clanarinu
Pa gospoda. Kako demokrate i sns placaju da li znate?
Karticom xd
ala bi se Radikalna stranka nakupila pozitivnih ocena na kupujemprodajem
hahah jer ona kupuje pa prodaje, kapiram xDDD
Danas mi fejs predlozio somija23 za prijatelja, sa oni sjajni svetleći oči odma sam odbio hahaha
не знам за демократе, али са снс је катастрофа. уплате ти на рачун, па ти донираш баби, она теби, ти странци, па добијеш на руке.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=13&nav_category=11&nav_id=1239507
хахаха, двериликс ће да буде хит. какво име. дај, валдемаре, преведи им ово ликс да се слаже са двери, да се не брукају. дверицуреније?