Tuče pasa protiv prasadi?

  1. sad sam se malo razocarao jer smo skoro sve prejake zivotinje nabrojali, i nemamo neki izbor, mozda 10-15 vrsta...
    ima medju ovim manjima jos tasmaniski djavo i gorska kuna al nije to to

  2. Evo ođe post, opet jer ostade na prošloj strani

    Ma da, a zamislite tek da je mrav veličine tigra, mogao bi da digne lokomotivu iznad glave i njome ubija šta god mu padne na pamet

    Ne bi radjard. Fora je što građa mrava i insekata kao i većine zglavkara uopšte jednostavno ne bi dozvolila da njihova snaga raste eksponencijalno sa njihovom veličinom.

    Edit: čak ne vjerujem da bi teoretski mogli uopšte živjeti ogromni mravi ali ako bi sigurno bi bili jaki ali ne ni 1% od onoga koliko se očekuje na osnovu nekih brojki.

    Fazon kad kažu kad bi čovjek mogao da skače onoliko koliko skakavac, mogao bi preskočiti Ajfelovu kulu. A realno, skakavac da je ljudske veličine, treba bi biti srećan da može da preskoči automobil malo veći

  3. sad sam se malo razocarao jer smo skoro sve prejake zivotinje nabrojali, i nemamo neki izbor, mozda 10-15 vrsta...

    Onda možemo raspravljati o bubetinama. One su egzotične i možemo ih dijeliti na više kategorija:

    Zglavkari zemaljski
    Zglavkari leteći
    Mini zglavkari (npr. mravi i vaške)
    Zglavkari zglavkari (domaći kućni pauk)
    Mega zglavkari (tarantula)
    Jastozi i braća

  4. Jazavac je bez šale jako zajebana životinja. Čuo sam za jednog lovca koji je nastradao od jazavca. Tačno zver zna gde treba da ujede kako bi žrtva iskrvarila najbrže.

  5. https://en.wikipedia.org/wiki/Mapinguari

    Gledao emisiju o ovom čudovištu, neko pleme u brazilu kenjalo u gaće zbog zvuka koje je neko čudo ispuštalo u šumi i bilo je par traumatičnih susreta sa nečim džinovskim, što su povezali sa Mapinguarijem. Mislim da su pretpostavili da je u pitanju jedan od lenjivaca za koje se mislilo da su izumrli, ali ajd nađi ti zver u džungli. A i verovatno je marketinški do jaja to reći. Bilo nekada davno na Diskaveriju. Lepa pričica. Sve u svemu, bilo bi kul d aje istinita, iako nije. Imali bismo još jednu brute force životinju za borbe.

  6. Dobro, pazle, onda ništa od džinovskih mrava, neću ih spominjati više u ozbiljnom kontekstu. xD

    Pazite ovo, izumrla rasa, džinovski veproker, kapiram da ima najbolje osobine kera i divlje svinje, a veličine je nosoroga:
    http://i.imgur.com/KUw0bK3.jpg

  7. Mozete da raspredate do sutra vepar je i dalje najjaci xd

    E a ne znam dal je neko gledao bila je ranije neka emisija kad prave zivotinje tipa kandzu od medveda ili naprave tigra pa gledaju ko je jaci? Odavno je bilo ali koliko se secam bas su studiozno radili to

  8. veproker

    Haha, pročitao sam ebroket onaj telešop što reklamira xD
    Nije mi dobro.

  9. Jedite govna ja biram pitončinu. Jest da nije najjači, ali je prejeben za borbe. Iako borbe s njim mogu satima da traju.
    https://youtu.be/T_fZr3VxYoI

  10. Mislim jebiga, ne bi mogao slona da udavi, da se razumemo ali je i dalje kul.

  11. Gmizavci su TRUBA, moraš da ih puniš na suncu da bi radili.

  12. kako polu a dijeli se na 3 dijela :)

  13. Neko nije gledao South Park, Shir Kahne :)

    E pa ta kornjača bi imala šanse kad bismo organizovali takmičenje u stilu Survivora ili Hunger Games-a, niko ne bi ni obraćao pažnju na nju, svi bi gledali da srede one opasnije zverke. A u takvom takmičenju i socijalne veštine igraju ulogu, recimo tigar možda jeste jači od lava, ali lav je društveniji, ubedio bi ostale da se okrenu protiv tigra.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.