Tuče pasa protiv prasadi?

  1. Ne znam dal polarni medved živi možda na severu Skandinavije ili Rusije

  2. Da morate da preživite u savani godinu dana, a da imate pravo na jedan komad oružja, šta biste izabrali? Uz ograničenja zbog kojh morate mudro da raspolažete rasursima, recimo: mitraljez + 100 malokalibarskih metaka, karabin + 50 nekih metaka sa goveđim zrnima, luk + 250 strela, praćka + 500 kamenica, koplje, sablja, šta god.

    тенк на соларни погон са ласерски топон, опет на соларно пуњење?

  3. клима на соларни погон се подразумева, ко ће да спава у том лонцу

  4. Krokodili su kul, slazem se. A slonovi su kerov kurac, smaraju dosta. Hijene su zajebane u coporu bas dosta a nosorog me odusevio kad sam video kako je resio (jedini!) divlju svinju iz udarca.

  5. Ne znam ko bi bio druga najzajebanija evropska životinja, pa verovatno vuk jebem li ga

    Vepar?

  6. pukovačka kobra najopasnija životinja

  7. Ali i dalje je verpina najgotivnija, ako se u obzir uzmu gabariti, priroda i neposedovanje oruzja (kljovi, rogova, kandzi...) dolazimo do zakljucka da vepar ima srce ko kuca i muda veprova(eto cak i izraz ima!).

  8. Da morate da preživite u savani godinu dana, a da imate pravo na jedan komad oružja, šta biste izabrali? Uz ograničenja zbog kojh morate mudro da raspolažete rasursima, recimo: mitraljez + 100 malokalibarskih metaka, karabin + 50 nekih metaka sa goveđim zrnima, luk + 250 strela, praćka + 500 kamenica, koplje, sablja, šta god.

    Ja bi copor veprova.

  9. Čitao sam za onog jazavca, kao u borbi sa nekim baš otrovnim zmijama, njega one nekad i ujedu, ali on je i na to otporan jebote mislim u nekoj meri, kažu moraju baš dosta da ga ujedu da bi ga onesvestile, a on ih za to vreme sjebe. Pokušavam nimalo suptilno da ga proguram na listi najopasnijih zverki, al ne ide.

  10. Vepar?

    Haha zaboravio sam ga ladno. Pa da, vepar jbg, jebeniji je od vuka pojedinca kontam.

    znači evropski power rankings trenutno:

    1. crni medved
    2. bandog od pezosovog ortaka
    3. bula kuti od ortaka
    4. vepar
    5. vuk

  11. pseto imaju oni veprovi sa kljovama

  12. Gvozdene svaki vepar ima kljove to razlikuje vepra od svinje jbg ko jarac i koza ili ovan i ovca al male su te kljovice ne koriste ih u borbi... Svakako cu pre navijati za srcanu veprinu nego pihtijastog slona smaraca

  13. da al imaju i ovi sa kljovetinama

    e i da zajebo sam se nije u rumuniji crni medved nego braon

  14. Svaki jebeni put se istripujem kad samo bacim pogled da se tema zove "tuče pasa raznih rasa"

  15. Uuu ovo su ozbiljne kljove brt kvota na pobedu vepra je upravo pala na 1,05

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.