Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Jebeni mahmutoglu, pa on igra 20 sekundi u proseku kod Željka

2. SAD SLEDI KRAĐA SAMO TAKVA

3. Ma sviraj sve oca ti jebem obrezanog

4. Svi pod konac umuknu kad pogodi haha

5. Jebo bi ovu jako jako

6. Šomi Vučić na Hepiju sada

7. Jel sa roditeljima bohore

8. Haha ne
    Pusti na sekund da vidiš najavu levo gore u ekranu

9. јовић > теодосић

10. ste izvalili da nijedna situacija u kojoj su nas pokrali nije išla na snimku?

11. Jovic plej koji nema muda da sutne, kakav kurac Jovic

12. у јбт бохоре шта ћемо сад идемо на Шпанце

13. i ja mislim da idemo na špance sad sig

14. Jebem vam mater na radiju neki debil rekao ne budite retardirani

15. Španci sledeći?

16. Celu tekmu držao Jović. Bogdan se sa one dve trojke delimično iskupio za svako sranje koje je napravio tokom meča, al posle Jović stavio tačku onom trojkom na -2.

Jebem ti leb, objasnio čovek. Problem je što mi ne možemo digramo bez Jovića, nemamo drugog pleja. Sad Joviću treba davati po 10 min po meču protiv Britanaca i Belgije. Mačvan na momente jako dobar, Milosavljević kul kao džoker jebote, ko bi reko.

Trebalo je Guduru Sale da ubaci.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.