Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma kakav gudura, on bi tek zasro.
Tokom meča, kada Bogdan nije postojao na terenu.
Šta ste očekivali od Bogdana u prvom poluvremenu, čuvali ga dobro, nije puno forsirao, imao 2 izgubljene lopte i odmah pljujete čoveka. Bez njega bismo bili u rangu Rumunije. Kad nema ko da povuče, svaka akcija ide na njega.
Ne lupaj, celu tekmu Jović vuče. Bogdan na početku nerezonski šutevi, plus jebiga izgubljene lopte i tako dalje. Al' dobar na kraju, odličan. Reprezentacija nam je kurac bez Jovića i Bogdana.
Meni su svi odigrali u skladu sa svojim mogucnostima osim bobija. Cini mi se da se na ovom prvenstvu pokazuje da je sale bio u pravu kad ga nije zvao 2014. jer se ne uklapa.
Pa zapravo ga ne pljujem prijatelju, ni ono polaganje lane mu ne zameram
S Markom vidi to.
Nije baš, imao je 1/4 za 3, od toga mu je i ta koju je dao bila nerezonski šutnuta, dve izgubljene lopte, loš pas napravljen, i fazon nije se video na terenu. U prve dve je bio katastrofa. Kako god da su ga čuvali. Još je imao masu nelogičnih poteza.
U trećoj se konsolidovao, ali i dalje nije bilo to to. Tačnije, bio je ok za ono kako su ga tada čuvali.
U četvrtoj je odigrao tih prebitnih 20 sekundi i zapravo mi je draže da bljesne tako kad je bitno nego da celu tekmu kida, i onda kad je bitno ukenja.
Kao što rekoh, zbog te dve trojke mu je sve oprošteno i dobija dobar kredit kod mene, lolo.
Jović je konstantan s druge strane ceo meč bio. Imao je jednu ili dve greške na celom meču (da možeš da mu zameriš) i dao onu prebitnu trojku. Bez njih dvojice bismo dućkali kurac na ovom prvenstvu.
Bobi opasan u napadu, užasan u odbrani. Kuzmić obrnuto. Svi ostali igrači, sem Bogdana, Jovića i delom Mačvana i Lučića su nam dosta limitirani, znaju da rade samo jednu stvar, a za sve ostalo su nubovi. Jebiga. Samo da ova dvojica imaju snage da igraju celo prvenstvo.
Neigra nam pola prve postave reme šta očekuješ jbg
ovo bi bio sasvim drugi tim sa bjelicom teom i jokićem
EDIT i kalinićem zapravo iz prve postave je samo bogdan tu lol
Tl dr
Reme, ne bih se složio da je Bobi opasan u napadu a užasan u odbrani. On je solidan u napadu a užasan u odbrani.
Ako se na Bobiju odigra solidna odbrana tu već stvari postaju teške, a ako se odigra dobra odbrana ne može da mu pomogne ni Isus Hrist
A brate, na ovoj tekmi je bio u postavi sa Micićem, Birčom i ekipom i igrao 10 minuta. Jebiga, pazi, fauliraju ga konstantno. Ako mu se dele lopte kako valja, faulovi su tu, ide na slobodna, a sa slobodnih pogađa skoro 100%. Samo što mi ne meremo da iskoristimo njegove prednosti u napadu. Nema baš mnogo igrača na ovom prvenstvu koji mogu da odigraju dobru odbranu na Bobiju.
Pa igra deset minuta jer čini da Mahmutoglu izgleda kao Irving a to u napadu uopšte ne vrati nekom posebnom dominacijom, ono, reši neke situacije, neke krvavo isiluje, neke se spetlja.
Bobi - kurac
I kad je on na terenu postoji neki pritisak da mu se da lopta što utiče na flow
JEBI KARAJ PRDI
bilo mi zao onog deckica sto je plakao kad je izgubila turska
Ja uvek uživam dok gledam publiku kako plače posle poraza pogotovo ako su mala đeca i starci.
mislim da Sale čuva zonu za drugu fazu, neće više žrtvovati ovako odbranu pika sa Bobijem, ili će uključiti rotacije sa 4, ako ne i 5 igrača
svi poznaju košarku, al bandi
Gledao sam intervjue sa Čedi Osmanom i Kenanom Sipahijem, obojica tečno pričaju srpski, za Osmana znam da mu je majka Bošnjak, i da je rođen u Makedoniji, ali Sipahi je Šiptar rođen 1995, ono, čak on priča i bolje možda