Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Meni su svi odigrali u skladu sa svojim mogucnostima osim bobija. Cini mi se da se na ovom prvenstvu pokazuje da je sale bio u pravu kad ga nije zvao 2014. jer se ne uklapa.

Dečko ja ne znam koju ti košarku gledaš

2. E pošto će Latvia po svemu sudeći pobijediti Ruje, i sad ako mi pobedimo Britanjce, a onda u poslednjem kolu i mi i Rusi i Letonci ostvarimo pobede, po kom sistemu će se gledati ko je prvi u grupi?

Pošto smo mi dobili Letonce, izgubili od Rusa

Rusi su dobili nas, izgubili od Letonaca, a

Letonci su izgubili od nas, dobili Ruse

3. Mi prvi u trouglu idi na fantazi temu naci ces objasnjenje jer su tamo najveci poznavaoci kosarke na balkanu al nemamo srece jbg

4. E pošto će Latvia po svemu sudeći pobijediti Ruje, i sad ako mi pobedimo Britanjce, a onda u poslednjem kolu i mi i Rusi i Letonci ostvarimo pobede, po kom sistemu će se gledati ko je prvi u grupi?

Pošto smo mi dobili Letonce, izgubili od Rusa

Rusi su dobili nas, izgubili od Letonaca, a

Letonci su izgubili od nas, dobili Ruse

ма то се никад не зна, не треба се ни замарати тиме.

5. Ne kapiram kako cemo biti prvi ako dobijemo VB i Belgiju, a Letonija Tursku. Napravice se trougao, gde Letonija ima najbolju kos razliku u medjusobnim skorovima.

6. Kakav pocetak... Mi 0/6 oni 2 er bola lel

7. Djordjevicu bude li ti BB igrao vise od 15 minuta jebacu te u dupe

8. haha je l jebeno realno da će izgleda francuska-litvanija biti već u osmini finala?

9. Koj je kurac Bogdanu, što se ispucava ovoliko.

10. волио бих да налетимо на финску негде због овога.

http://dodaj.rs/images/LHupv.jpg

тј. само у финалу може ваљда хех

11. Hah gle starijeg bertansa u dresu, jos se nije otusiro zaudara tu na tribinama

12. Gleda li neko Španija - Hrvatska? Kako se to ustaše drže, a Bogdanović se još nije ni upisao? I kako se Gasol ovoliko ispucava?

13. Bogdan zakucava kad je igrac 10 metara iza njega, a kad mu igrac dise za vratom onda ide na ulaz i popusi bananu

14. odvojili se španci

15. Ko prenosi spance?

16. nema na sport klubovima jebem im mater a hrt garant isključen to ne moram ni da gledam

17. Da l ce rts sad da se ukljuci barem.

18. а зашто јебени ртс преноси њемачку и италију уместо ово?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.