Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dečko ja ne znam koju ti košarku gledaš
E pošto će Latvia po svemu sudeći pobijediti Ruje, i sad ako mi pobedimo Britanjce, a onda u poslednjem kolu i mi i Rusi i Letonci ostvarimo pobede, po kom sistemu će se gledati ko je prvi u grupi?
Pošto smo mi dobili Letonce, izgubili od Rusa
Rusi su dobili nas, izgubili od Letonaca, a
Letonci su izgubili od nas, dobili Ruse
Mi prvi u trouglu idi na fantazi temu naci ces objasnjenje jer su tamo najveci poznavaoci kosarke na balkanu al nemamo srece jbg
Pošto smo mi dobili Letonce, izgubili od Rusa
Rusi su dobili nas, izgubili od Letonaca, a
Letonci su izgubili od nas, dobili Ruse
ма то се никад не зна, не треба се ни замарати тиме.
Ne kapiram kako cemo biti prvi ako dobijemo VB i Belgiju, a Letonija Tursku. Napravice se trougao, gde Letonija ima najbolju kos razliku u medjusobnim skorovima.
u stvari nema xd
xd
Kakav pocetak... Mi 0/6 oni 2 er bola lel
Djordjevicu bude li ti BB igrao vise od 15 minuta jebacu te u dupe
haha je l jebeno realno da će izgleda francuska-litvanija biti već u osmini finala?
Koj je kurac Bogdanu, što se ispucava ovoliko.
волио бих да налетимо на финску негде због овога.
http://dodaj.rs/images/LHupv.jpg
тј. само у финалу може ваљда хех
Hah gle starijeg bertansa u dresu, jos se nije otusiro zaudara tu na tribinama
Gleda li neko Španija - Hrvatska? Kako se to ustaše drže, a Bogdanović se još nije ni upisao? I kako se Gasol ovoliko ispucava?
Bogdan zakucava kad je igrac 10 metara iza njega, a kad mu igrac dise za vratom onda ide na ulaz i popusi bananu
odvojili se španci
Ko prenosi spance?
nema na sport klubovima jebem im mater a hrt garant isključen to ne moram ni da gledam
Da l ce rts sad da se ukljuci barem.
а зашто јебени ртс преноси њемачку и италију уместо ово?