Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Jedini pravi derbi do sad spanci i kroasani i niko ne prenosi jbt. A nagledasmo se raznih madjara i rumuna..

2. RTCG 1 prenosi Hrvatska-Španija

3. Za koga smo danas utvrdili da je beskoristan na terenu i pored lagane pobede od petnaest razlike u potpuno opuštenoj i nebitnoj utakmici?

4. није искључен хрт2 на сбб.

5. Iskljucen je truć ne lozi narod

6. Nije mi bas najjasnije zasto nije pustio bogdana da odmori malo. Mada moze i da belgijom da odmori isti kurac

7. Nije iskljucen na dvb-t2 risiveru ko ima :D

8. Ko čuva matorog Gasola

9. Ps cini mi se da je odlucio da ne odmara jovica i njega istovremeno, nego prvo jednog pa drugog

10. Iskljucen je truć ne lozi narod

ради на д3го, не знам за тв.

11. шаренац оде у истамбул, на ртсу не остане нико довољно кошаркашки образован да схвати да је боље преносити меч шпанија хрватска него немачка италија. у таквом је стању тај ваш ртс.

12. Mora instaliram taj d3go, samo sam zabiravio sifru.

13. kakva utakmica svetijemen

14. колка је квота била на цро?

15. јеботе колко се чоукују хрвати на крају...

16. ЈЕБОТЕ КОЛИКО СЕ САМО ЧОУКУЈУ
    никад од њих муда

17. лооооооооол

18. Dobiše Španci, doduše minut nisam pogledao jbg.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.