Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Ima li neko ko prati ta umrštanja da kaže gde smo za sad, ako budemo drugi sa kime se ukrstamo potencinalno a sa kime ako smo prvi u grupi.

2. Ako budemo prvi onda sa onim ko bude cetvrti a ako budemo drugi onda sa onim ko bude treci

3. To znam, nego si ti pominjao nesto oko ukrstanja. Elem, sta nam je bolje, uopste ne pratim druge grupe. Mada, Salo je majstor kalkulacija, naucio se i on.

4. Ako budemo prvi, na Hrvate u cetvrtfinalu, a na Spance u polufinalu...

5. Neistina, LECKI KAZE tj ispravlja me da se ne sudaraju nase grupe do finala e tek tu dolaze oni iz prve dve. A to ce biti finci vrv

6. Jebote ja kažem kao da sam ja izmislio pravilo o ukrštanju, još sam vam i link stavio i džaba

7. Ja imam onaj specijal u zurnalu sportskom i sve lepo pise ZA PISMENE

8. Jbg, pogresio sam... Cetvrtfinale ukrstamo sa A2-B3, a tek polufinale mogu biti Hrvati...

9. ко каже да ћемо проћи у четвртфинале

10. Ne valja vam taj kostur na Špance idemo

11. Како јебо га дан, ако смо Д1 идемо у доњи дио, они као Ц1 у горњи?

12. Ima li u wordu nesto?

13. оће ли италијани да пусте грузију да би избегли француску или се генерално нико не плаши француске ту?

14. а французи су трећи јбт.

15. Ne mogu Talijani na Francusku, Francuska - Nemačka opet ukrštaju koplja kao 1940.

Italijani idu na Sloveniju ako izgube, a na Finsku ako pobede

16. немој да си безобразан, брзо сам се исправио!

17. Kako bih voleo da braca poljaci svrse po faci grcima preogavnim

18. Šta rade braća Slovenci, kakav vrh tandem Dragić-Dončić. Da hoće zlato da uzmu drago bi mi bilo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.