U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jebe Markanen, ne štedi
Ala će da bride guzovi u NBA kad malo ojača
Dajte dečku da završava
Oduševio me momak, baš se vidi da je klasa
Koponen usra utakmicu, imao malopre mismeč markanena i furnijea, samo da mu spusti, ali ne, baci vilsonu vruć krompir u 23. sekundi
Hahahahah sjajno!
Ma bravo majstori! Stvarno dobra utakmica, Finci dobili Francuze gospode bože.
Markanenu cena 129 pre ovog kola haha
Ovaj furnije u nba sluzi za sprdnju onda dodje ovde i plasticno prikaze razliku izmedju nba i el
Uh, mnogo jebemu, neću ni da ga razmatram na 140+
Hahah ok nista onda moze i macvan
A sta, nema prenos za italiju, pustili odbojku?
Izgleda, brate, al ja ću malo da se prebacim na fudbal, ima finih utakmica
Dobro brt, dozvoljeno ti je. :pPp
E vidi sad daju asistenciju bez obzira koje se bacanje pogodi. Ranije bilo samo za prvo
E pa ne znam da je bilo tako...
Ali sam primetio da sad za klasično "šamaranje" lopte pišu skok, ono skoči npr. vojtman danas i prstima je pipne samo i ona padne u ruke šrederu, oni vojtmanu pišu skok.
Ili ono kad se šreder po svoj odbitak bacio u aut, dodirnuo loptu da ode do njegovog saigrača, oni mu pišu skok.
Pa kad su zapisnicari neki idioti nije htela da im da evroliga svoje zapisnicare.
Stec, jesi pitao kolika je kvota na tripl dabl Dončića
Hahaha nisam
Da se požalim, imam Edu Murića, Vestermana i Nikolu Ivanovića.
Kako ste prošli, braćo? Ja oko 80 od petorice prvog dana ako sam lepo odokativno sabrao (odnosno od četvorice, jedan nije igrao, ali taj je jedini za koga je bilo upitno da li će ubotsi koji minut, nadam se bar).
I je l se celo drugo kolo igra prekosutra, i odma dan posle počinje treće? Ala će biti jebavanja sa sajtom.
колко има датоме
15.4
Au vidi stvarno celo drugo kolo u subotu ju ju ju veselje
Ja ne znam račun, znam samo da su mi sva četvorica danas dobili maksimalan rast, dakle svakako nije loše, a tek sutra su kapitalci (ovi današnji kapitalci su čini mi se svi ispoštovali, valjda će i oni sutra) i još neki pristojni igrači, za danas je dobro.