Fantazi EP 2017

1. Je l imaš Micića na kraju? Ja na kraju napravio tim bez ijednog našeg igrača, baš sam se prljavo osećao kad sam na kraju prodao Kuzmića

2. Ne znam da l sam dovoljno puta rekao "na kraju" u prošlom postu

3. лош сам у пичку материну

4. немам мицића, био на клупи док ми није зафалило тих 5 поена јбг

тачније, немам никога из екипа које су главни фаворити: шпанци, ми и французи.
    а из четврте, литваније, имам јебеног улановаса, хаха :)

тако да терам за сад само са неким споредним карикатурама

5. Stara fora sa pesimizmom, a :)

6. сабрао сам се, 60 од ове четворице, онако, једино добро је што сви расту макс., ваљда ће и од оне шесторице сутра бар четворица бити погодак.

7. Bogami Marko ojebo, a sutra čeka Gasola, između ostalih, alal vera za tim

8. Ja imam 50 od devetorice xD
    Nemam al tako ce biti jer je Micic u ekipi haha

Al svejedno igram ovaj fantazi samo zbog Boris Babacar Diaw-Riffiod-a jednog brata najveceg sve fantazije je odradjivao kao za rod rodjeni s indeksom.

9. како бре лечки 80 код тебе од четворице (и једног који није играо), имаш шредера онда сиг, а?

то ми је једини зајеб за сад, исправићу то већ сутра увече, шта год да саторански уради.

10. A šta, i Ulanovas maksimalno raste? Pa koliko je bio, džabe? :)

11. Šreder, Dončić, Printezis i Vojtman sa F, jedini koji nije igrao je Hekman. Možda sam i tu mogao da jurim nekog ko bi skupio neki minut, ostao mi neki dinar, ali rekoh bolje da ostavim malo kredita za izmene nego da sad jurim nekog ko će možda da mi donese 4-5 poena. A ako ćemo pošteno, ponadao sam se da ću to i od njega da dobijem možda haha.

12. I to moram da priznam, osim Kuzmića, najteže sam izbacio Slukasa, ali odlično ispalo

13. SRETKO KALINIC PROPO

14. Ja danas solidno los. Ako ima neki samaricanin da sabere sredera, hjalnasona ili kako, papadjanisa, danijela ovog svabu sto mu prezime mesam sa plajs i ulanovasa

15. лепо богами. још је и то остављање кредита по правилу увек неопходно, а ја увек поједем говна с тим, ето и синоћ исто, имао дијаоа и 5 кредита вишка, па онда мењам за принтезиса, па вратим, па опет, и на крају еципецирам и оставим принтезиса. ту се и нисам сјебао к'о за шредера, бар што се поена тиче.

дакле твоји капиталци су прошли данас сви...

али како то мислите да немате пренапаљеног шарића у тиму, још сутра играју са мађарском јадном коју могу да отресу и онда да почну да се ложе како ће освојити и сл.? баш би ме зачудило да га ни млатони ни стеван нису узели, нпр.

Ево, шта да кријем, ионако је прво коло, оне касније ћемо да кријемо
    http://i.imgur.com/o7vqoUe.png

16. I ja loš, neću ni da sabiram, čekam sutra moćnog Davida Vojvodu da me izvuče iz bunara

17. Ja se sutra uzdam u bogdana, porzingisa, gudurica i tedija

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.