Fantazi EP 2017

1. Ko ti je bre david vojvoda?
    Edit: aj saberi mi neko nemoj ste kurve

2. Morao sam čoveka koji se preziva Vojvoda da stavim u tim. Mađarština

3. Imam i Šarića. Pa nisam rekao? Ja sam startovao sa 1200 kredita. A stvarno bi tako bilo pošteno, da postoji neki hendikep, recimo Armin kreće sa 200-300 kredita više nego ostali.

4. Mene ne bi spasilo ni da sa 1800 krenem, puko sam 11 za izlandjanina i 8 za papadjanisa idemo bre svaki put krenem ko da sam isao na "automatski popuni"

5. Pseto, Šreder ti ima 31.9, Ulanovas valjda 7 ili tako nešto, ne znam za ovu dvojicu

6. Ај дајте тимове овде да видимо ко се чему нада сутра и да серендамо, после ћемо крити, од наредног кола

7. Znaci imam ispod 50 od petorice idemo bre. Ova dvojica daj boze da nisu u minusu a svabo je oko 8 imao valjda
    Edit: dobro porzingis i bogdan ce po 30 sutra i guduric i tedi po 15 i to je to

8. Drugarica malopre priča sanjala da sa dečkom večera u restoranu, a sto do njih sedi Bogdan Bogdanović i onda njen dečko ode u wc, a Bogdan se odjednom okrene ka njoj, pogleda je romantično i zapeva SEDIMO ZA ISTIM STOLOM ĆUTIŠ TI ĆUTIM JA

9. A i ja zajebavam Armina a on ubo ono grčko crnče za koliko, 60 kredita? Daj bože da je i toliko koštao

10. stvarno bi tako bilo pošteno, da postoji neki hendikep, recimo Armin kreće sa 200-300 kredita više nego ostali.

Хаахахах, ја сам за то да армингу додамо једно 150 поена на крајњи рачун с бодовима, опет не би био у првих 10

Едит: А млатони јбг, њега имам плански само за сутрашњи меч с британцима, уклапао ми се с ценом па бих га терао ван одмах после, надам се да ће ту бити парада индексних поена за белгијанце и да ће добацити до 10

11. Hahaha ne znam što sam vam ovo ispričao, ali ima veze sa košarkom i možda Bogdan sutra bljesne, igrajte ga plus na kladionici smatrajte ovo dojavom

12. Manje je bio, ja ubacio ulanovasa umesto njega iako je ulanovas bio skuplji nekih 6 znaci oko 50 je bio

13. Ja 50 од четворице, тачниje Вилсона, Липовиja, Принтезиса и Валанчиjунаса. За сутра имам Бобишку, Поржингиса, Богдана, Joвића, Рамљака и неког Чеха.

14. Pa reče Coa da je Ulanovas imao maksimalni rast, Šreder ne da je imao maksimalni rast nego je obezbedio i za sledeće kolo sa tipa 2-3 poena, nešto presmešno. Eto ni Tajs ti nije loš, tu je negde oko cene, možda i malo preko. Jedino te Islanđanin zajebo, al tu si sam kriv, stavljaš centra sa Islanda :)

15. ahaha a tek sutra idu bobi, bogdan i naravno MVP TiMA

16. Brate i to je 110 kostao upropastio sve u pripremnim utakmicama sve po 20p i 10sk zasto je danas igrao samo 2min i 50sek pitaj kurac

17. Pokušavam već nekoliko minuta da shvatim kako da reagujem na ovu Dukkinu priču, ali i dalje nastavljam samo blago teleće da gledam u ekran monitora :)

18. kolko sam ja imao ajde neko onako odokativno, ante za sirotinju i printz su bili ok kolko sam video ovaj zidov djubre
    https://image.prntscr.com/image/pjmyEljxS2SF59pHCgiDXA.png
    i sta je taj rast, raste vrednost ili kako ? ja sam startovao sa 940 kredita kako i to jebeno

19. lečki_mrav
    Pokušavam već nekoliko minuta da shvatim kako da reagujem na ovu Dukkinu priču, ali i dalje nastavljam samo blago teleće da gledam u ekran monitora :)

Moram priznati da sam se ja od srca ismijao

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.