Imam i Šarića. Pa nisam rekao? Ja sam startovao sa 1200 kredita. A stvarno bi tako bilo pošteno, da postoji neki hendikep, recimo Armin kreće sa 200-300 kredita više nego ostali.
Mene ne bi spasilo ni da sa 1800 krenem, puko sam 11 za izlandjanina i 8 za papadjanisa idemo bre svaki put krenem ko da sam isao na "automatski popuni"
Znaci imam ispod 50 od petorice idemo bre. Ova dvojica daj boze da nisu u minusu a svabo je oko 8 imao valjda
Edit: dobro porzingis i bogdan ce po 30 sutra i guduric i tedi po 15 i to je to
Drugarica malopre priča sanjala da sa dečkom večera u restoranu, a sto do njih sedi Bogdan Bogdanović i onda njen dečko ode u wc, a Bogdan se odjednom okrene ka njoj, pogleda je romantično i zapeva SEDIMO ZA ISTIM STOLOM ĆUTIŠ TI ĆUTIM JA
stvarno bi tako bilo pošteno, da postoji neki hendikep, recimo Armin kreće sa 200-300 kredita više nego ostali.
Хаахахах, ја сам за то да армингу додамо једно 150 поена на крајњи рачун с бодовима, опет не би био у првих 10
Едит: А млатони јбг, њега имам плански само за сутрашњи меч с британцима, уклапао ми се с ценом па бих га терао ван одмах после, надам се да ће ту бити парада индексних поена за белгијанце и да ће добацити до 10
Pa reče Coa da je Ulanovas imao maksimalni rast, Šreder ne da je imao maksimalni rast nego je obezbedio i za sledeće kolo sa tipa 2-3 poena, nešto presmešno. Eto ni Tajs ti nije loš, tu je negde oko cene, možda i malo preko. Jedino te Islanđanin zajebo, al tu si sam kriv, stavljaš centra sa Islanda :)
kolko sam ja imao ajde neko onako odokativno, ante za sirotinju i printz su bili ok kolko sam video ovaj zidov djubre
https://image.prntscr.com/image/pjmyEljxS2SF59pHCgiDXA.png i sta je taj rast, raste vrednost ili kako ? ja sam startovao sa 940 kredita kako i to jebeno
lečki_mrav
Pokušavam već nekoliko minuta da shvatim kako da reagujem na ovu Dukkinu priču, ali i dalje nastavljam samo blago teleće da gledam u ekran monitora :)
Ko ti je bre david vojvoda?
Edit: aj saberi mi neko nemoj ste kurve
Morao sam čoveka koji se preziva Vojvoda da stavim u tim. Mađarština
Imam i Šarića. Pa nisam rekao? Ja sam startovao sa 1200 kredita. A stvarno bi tako bilo pošteno, da postoji neki hendikep, recimo Armin kreće sa 200-300 kredita više nego ostali.
Mene ne bi spasilo ni da sa 1800 krenem, puko sam 11 za izlandjanina i 8 za papadjanisa idemo bre svaki put krenem ko da sam isao na "automatski popuni"
Pseto, Šreder ti ima 31.9, Ulanovas valjda 7 ili tako nešto, ne znam za ovu dvojicu
Ај дајте тимове овде да видимо ко се чему нада сутра и да серендамо, после ћемо крити, од наредног кола
Kevin TUMBA brate
Znaci imam ispod 50 od petorice idemo bre. Ova dvojica daj boze da nisu u minusu a svabo je oko 8 imao valjda
Edit: dobro porzingis i bogdan ce po 30 sutra i guduric i tedi po 15 i to je to
Drugarica malopre priča sanjala da sa dečkom večera u restoranu, a sto do njih sedi Bogdan Bogdanović i onda njen dečko ode u wc, a Bogdan se odjednom okrene ka njoj, pogleda je romantično i zapeva SEDIMO ZA ISTIM STOLOM ĆUTIŠ TI ĆUTIM JA
A i ja zajebavam Armina a on ubo ono grčko crnče za koliko, 60 kredita? Daj bože da je i toliko koštao
Хаахахах, ја сам за то да армингу додамо једно 150 поена на крајњи рачун с бодовима, опет не би био у првих 10
Едит: А млатони јбг, њега имам плански само за сутрашњи меч с британцима, уклапао ми се с ценом па бих га терао ван одмах после, надам се да ће ту бити парада индексних поена за белгијанце и да ће добацити до 10
Hahaha ne znam što sam vam ovo ispričao, ali ima veze sa košarkom i možda Bogdan sutra bljesne, igrajte ga plus na kladionici smatrajte ovo dojavom
Manje je bio, ja ubacio ulanovasa umesto njega iako je ulanovas bio skuplji nekih 6 znaci oko 50 je bio
Ja 50 од четворице, тачниje Вилсона, Липовиja, Принтезиса и Валанчиjунаса. За сутра имам Бобишку, Поржингиса, Богдана, Joвића, Рамљака и неког Чеха.
Pa reče Coa da je Ulanovas imao maksimalni rast, Šreder ne da je imao maksimalni rast nego je obezbedio i za sledeće kolo sa tipa 2-3 poena, nešto presmešno. Eto ni Tajs ti nije loš, tu je negde oko cene, možda i malo preko. Jedino te Islanđanin zajebo, al tu si sam kriv, stavljaš centra sa Islanda :)
ahaha a tek sutra idu bobi, bogdan i naravno MVP TiMA
Brate i to je 110 kostao upropastio sve u pripremnim utakmicama sve po 20p i 10sk zasto je danas igrao samo 2min i 50sek pitaj kurac
Pokušavam već nekoliko minuta da shvatim kako da reagujem na ovu Dukkinu priču, ali i dalje nastavljam samo blago teleće da gledam u ekran monitora :)
kolko sam ja imao ajde neko onako odokativno, ante za sirotinju i printz su bili ok kolko sam video ovaj zidov djubre
https://image.prntscr.com/image/pjmyEljxS2SF59pHCgiDXA.png
i sta je taj rast, raste vrednost ili kako ? ja sam startovao sa 940 kredita kako i to jebeno
Moram priznati da sam se ja od srca ismijao