U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
hahah pa kažem ja gluperda
a gde su ti izmene u računu gluperdo
Pa ovako odokativno, Printezis ti ima 16.5, ne znam na koliko je stalo fuš ciganče? Mada je imao 5 penala, tako da ne verujem da je imao indeks veći od 15 plus dodatak za pobedu opet 16.5, al to je valjda neki maksimum. Za Tajsa reče Ps, valjda 8? Plus opet taj bonus deset posto, tu je i on na oko 9, 10 poena. Ne znam koliko ti ima taj ješa. E sad sam sabiraj, imaš kalkulator negde u onim start menijima, ja od računa znam jedino koliko je 1.85 na drugi, treći, četvrti i peti stepen.
hahaha pa sto ne uracunaju izmene govnjive jebem ih
pa na nekih 40 sam onda pa dobro :D a sta je max rast max kurac
армину да се обезбеди 1200 динара за склапање тима а тилму после сваког кола 7 измена да може доста да ротира
Ево моји соколова. Знам само да је Шенге добро одиграо, за Бурусиса и Аграваниса би моро да погледам статсе.
https://image.prntscr.com/image/iVHw3oW3RqyYVu42Gy3A9Q.png
I Datome je bio dobar
Pa gde stavi Alija, čovek uopšte ne igra na prvenstvu
Nisi se nešto usrećio, maleni musliman ne igra jbg
I Datome ti je dobro odigrao, ali za Ali Muhameda ćeš da se obrišeš, onako kako se on briše od kako je prešao u Islam, jer čovek nije ni otputovao na prvenstvo :(
Pa što da putuje kad se igra u turskoj, haha, hah, ha, h xddd
Mada imaš i Bogdana, on će sutra da pokida, ne pitaj me kako znam, to je jedna dugačka priča o večeri, romansi i pevanju...
nzm da l znas ali muhamed ne igra, a djidji je bio odlican
A taj max rast max kurac, kako da ti opišem slikovito... Evo recimo izađeš ti sa Sofijom Milošević (da, kao što si i pretpostavio, u ovom našem imaginarnom scenariju, zapretili su da će joj ubiti celu porodicu ako to ne uradi). I posle nekog vremena, odvedeš je ti u svoj stan; kreneš da pustiš muziku sa kompa, ali kurac ćeš da je pustiš jer još nisi popravio kompjuter od onda kad si stavio zejtin umesto termalne paste, ali dobro, nije ni važno, devojka očigledno mora da bude tu; kreneš ti tu njoj da otkopčavaš dugmiće na bluzi, e i to ćeš kurac da uradiš kad ti fali tri do pet prstiju na jednoj do obe ruke; uglavnom nekako dođete vi do kreveta i tebi taj već više puta spominjani kurac maksimalno poraste, što je u ovom slučaju 10% na tvoju standardnu veličinu i onda će, sa Sofijine tačke gledišta, tvoj kurac da bude nekih 7.7 centimetara. E sad, ako ti spolni ud i dođe do negde 9-10 centimetara, Sofija neće da ti dozvoli da joj ubaciš više od tih 7.7 jer te je merila na startu večeri i ne dozvoljava da premašiš tu svoju standardnu brojku za više od 10%, ali će da ti pamti za ubuduće.
Ja mislim da sam bio jasan, ali ako i nisam, ne zameri, nešto sam umoran, nisam sinoć oka sklopio misleći na fantazi.
U suštini, cilj ti je da svake večeri premašiš taj svoj prosek za bar 10% ako je moguće, tad ti maksimalno raste
:D
леле леле па тако сам се добро информисао очигледно, и правио тим на брзину... Аграванис -2, солидно
hahahah jesi lud lecki brave, pa smao mi se kurac digao na ovu pricu odlican scenario :DD
a sta mi onda pamti za ubuduce tih 0,7cm kurca da sledeci dan jebem sa toliko vise kurca ?
Trebao si i zigu dimeca laki hahahha
Arming, ne obaziri se na lečkijev vickast post, na ovo i čitaj:
Cene im variraju u maksimalnom rasponu od 10% gore-dole. Dakle ako ti sad printezis košta 103, u narednom kolu bi mogao koštati od 92.7 do 111.3, i od njegovog učinka zavisi hoće li gore ili dole, jer se cena formira tako da iznosi 10x prosek indeksnih poena nekog igrača.
Dakle on je danas imao 16.5, to je više od 11.1 koliko mu je trebalo za rast cene od 10% i u narednom kolu će koštati 111.3. I onda mu u drugom kolu treba nekih 6 poena (da prosek iz dve utakmice bude 11 minimum) da održi tu cenu, a da bi opet maksimalno rastao trebaće mu neki prosek od 12.3 poena, dakle jedno 8 poena u narednoj utakmici.
Nadam se da ništa ne razumeš, gluperdo
hahahh e majmune odlicno sam razumeo, samo koja je korist? da ga zavaljam dok mu je visoka cena ?
imaju li transferi uopste i kad i koliko >