Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Možda moja parabola, alegorija, slovenska antiteza ili koja već stilska figura nije bila baš najjasnija :)
A jedi govna idi izlistaj pravila (imaš ih desno kad gledaš u svoj tim) to ti je dva minuta u vr' glave
Kad će izračunati bodove? I gde se gleda statistika igrača?
aha jasno sve sad ok nsita posebno
fadjo procitaj pravila desno su od tvog tima
Lečki, očito ti fali onaj finalni deo, zato mu je i nejasno, kad sofija milošević konačno može da proda njegovih 9-10 cm kurca kad (i ako ikad) mu poraste sa 7, kupi tvoj bolji od 8 (i nada se da će i on da raste usled dobrih partija) i onda da uštedi tu razliku i kupi znatno bolji kurac na drugoj poziciji, recimo doda taj santim-dva viška i umesto ljajićevog zajaše tadićev xdd
Eee vidiš uopšte nisam ubacio transfere u priču, nije ni znao Armin što ga meri
Mnogo kurčeva je u opticaju, a premalo sofije milošević, ne sviđa mi se ova simbolika preterano
Pa to valjda zavisi od tima do tima, kod mene je Milica Pavlović
Evo mog tima.
http://i.imgur.com/ZTAGpEu.png
Pojeo sam govno sa Vestermanom i Murićem.
Pravila znam nego te tehničke stvari, jebote ne mogu da ažuriraju bodove odma, a blam me da pitam koliki je tuuka kotti imao indeks, nisam znao ni da postoji taj lik do sinoć.
kakva je to prepickica joooooooooooooj
koti 15 prebio lik
I ja sam imao Printezisa i Melija dosta dugo u kombinacijama, al na kraju se odlučio za Žileta iz Belgije da bih ubacio Dončića umesto Slukasa i Vojtmana sa F umesto Kuzmića.
P.S. Armine, nije Žile kao Žika Žile Antić nego Žilet kao ono ščim se briješ
Него да ја вас момци питам, да ли ико има Буву у екипи? хД
Jel ima neko brata kurbanova?
Hahaha ja sam ga još i ozbiljno gledao, imao neke dobre pripremne mečeve, a nešto baš jeftin, još igraju protiv nekih slepaca. Al na kraju otišao u nekom drugom pravcu i smeru. Jesi ga ti, da prostiš, stavio, Mitke?
Osecam se kao plankton trenutno niko me ne jebe ni dva posto :(
A ceo dan se grcim da sa nekim udjem u spiku da kukam malo
Haha pa pre 30 sekundi si napisao nešto, kako si nestrpljiv. Ja nemam, na krilima sam uzeo Šarulju i ovu nulu, ovu rđu od Hekmana