Fantazi EP 2017

1. Možda moja parabola, alegorija, slovenska antiteza ili koja već stilska figura nije bila baš najjasnija :)

2. A jedi govna idi izlistaj pravila (imaš ih desno kad gledaš u svoj tim) to ti je dva minuta u vr' glave

3. Kad će izračunati bodove? I gde se gleda statistika igrača?

4. aha jasno sve sad ok nsita posebno

5. fadjo procitaj pravila desno su od tvog tima

6. Lečki, očito ti fali onaj finalni deo, zato mu je i nejasno, kad sofija milošević konačno može da proda njegovih 9-10 cm kurca kad (i ako ikad) mu poraste sa 7, kupi tvoj bolji od 8 (i nada se da će i on da raste usled dobrih partija) i onda da uštedi tu razliku i kupi znatno bolji kurac na drugoj poziciji, recimo doda taj santim-dva viška i umesto ljajićevog zajaše tadićev xdd

7. Eee vidiš uopšte nisam ubacio transfere u priču, nije ni znao Armin što ga meri

8. Mnogo kurčeva je u opticaju, a premalo sofije milošević, ne sviđa mi se ova simbolika preterano

9. Pa to valjda zavisi od tima do tima, kod mene je Milica Pavlović

10. Evo mog tima.
    http://i.imgur.com/ZTAGpEu.png

Pojeo sam govno sa Vestermanom i Murićem.

11. Pravila znam nego te tehničke stvari, jebote ne mogu da ažuriraju bodove odma, a blam me da pitam koliki je tuuka kotti imao indeks, nisam znao ni da postoji taj lik do sinoć.

12. kakva je to prepickica joooooooooooooj

13. I ja sam imao Printezisa i Melija dosta dugo u kombinacijama, al na kraju se odlučio za Žileta iz Belgije da bih ubacio Dončića umesto Slukasa i Vojtmana sa F umesto Kuzmića.

P.S. Armine, nije Žile kao Žika Žile Antić nego Žilet kao ono ščim se briješ

14. Него да ја вас момци питам, да ли ико има Буву у екипи? хД

15. Jel ima neko brata kurbanova?

16. Hahaha ja sam ga još i ozbiljno gledao, imao neke dobre pripremne mečeve, a nešto baš jeftin, još igraju protiv nekih slepaca. Al na kraju otišao u nekom drugom pravcu i smeru. Jesi ga ti, da prostiš, stavio, Mitke?

17. Osecam se kao plankton trenutno niko me ne jebe ni dva posto :(

18. A ceo dan se grcim da sa nekim udjem u spiku da kukam malo

19. Haha pa pre 30 sekundi si napisao nešto, kako si nestrpljiv. Ja nemam, na krilima sam uzeo Šarulju i ovu nulu, ovu rđu od Hekmana

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.