Fantazi EP 2017

1. I opet sam poslušao Cou i ubacio Ponitku hahaha računajte da će da se povredi u prvoj četvrtini ili tako nešto

2. hahhah a beži nemoj jbg izbacuj ga, ja ga imam od prvog kola pa mi se jebe šta će da uradi, već mi je dobro doneo

što kaže ps, lomim se da ne jebavam ale opet sad kad verovatno i sajt trokira i kad ću da pojebem sve što sam sinoć pičkao oko ovoga

išao sam na kredite uglavnom pa sam tako izbacio i gulera i blumsa, ali ostao sa moćnim kevinom tumbom koji ide na letoniju jbg i tu sam računao odma' na maks. pad s cenom, al' birao najmanje zlo od ova tri, iako guler lako može da nabije dovoljno i za rast (18+)

3. Ne trokira sajt uopste, ne pitaj me kako znam xd

4. Pa to sam i ja hteo sa kreditima, da izbacim dvojicu najjeftinijih i ubacim Gudurića i Hrubana, da osiguram rast kredita, a i sa poenima bih svakako bio bolji. Ali ajde, za Čeha nije kasno ni naredno kolo, valjda neće sad da se nakupi poena protiv Španije, a rast mu je obezbeđen minimum do kraja grupne faze haha.

5. Stavio sam Teodosića da li je to dobar potez?

6. Bolje da si mu stavio ženi hehe

7. Lecki, ako juris kredite bolje je da ubacis skuplje sa rastom nego jeftinije

Jer je i rast jelte veci

8. Nek ja nisam jedini kome ona dobra pička je

9. Ja sam bas zeleo ponitku da metim pred ove dve ali moralo se menjati na visokim pozicijama jbg

10. Ma znam, Ps, nego nisam hteo da diram ove glavne, a eto barem za ovu dvojicu nebitnih bih ovako obezbedio rast od 7-8 kredita. Ali na kraju sam uzeo Ponitku, valjda neće on da me izjebe, dobar čovek.

11. Ja mislim da ce pokidati ponitka naredne dve i kazem ti bas mi je zao sto ga nisam uzeo al eto kao kompenzaciju sam uglavio markanena pa imam 4 kapitalca sada xd

12. Jer je hruban prejeftin a znam da nece u pad, makar imao indeks nula spreman sam da zrtvujem poene jednog igraca

13. Hrubana nisam ni konstatovao kad sam pravio tim, a on stvarno ima veliku ulogu u Češkoj, i to je i u pripremnim utakmicama bio dobar, čak i protiv jakih ekipa. Već se kajem što se nisam držao one ekipe koju sam napravio sinoć haha

14. Ko ima muda sad da uzme da menja nesto? Xd

15. Предомислио сам се, који ће ми курац три Грка, убацио сам Јовића и Улановаса, мада ми сад овај Хрубан интересантан, нисам ни приметио шта је урадио.

16. 14. sam, 110 poena ;))

17. Tumbaj još malo, Stec, nisi se dovoljno ukanalio u prvom kolu, mogao bi da nam daš još fore sa jednom lepom nulom u drugom :)

18. Bez izmena idem prezadovoljan sam, ocekujem od time danas 30 poena

19. 14. si ako računaš sva tri Mitketova tima

20. Невероватно колико сам у стању да испаднем глуп, имам Ивановића и видим Јовић 70 и као кренем да размишљам "ма Шпанцима не игра Љуљ, није више то та бековска линије, плус чуваће највише Рајса и Ивановић ће моћи да пуни кад утакмица буде решена, неће се толико цимати".

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.