Fantazi EP 2017

1. Хаха, нека Лечки, где да га стављам против Шпаније, нисам луд

2. Uuu Ps šta ti rekoooooo

3. Kako me podiđe jeza kad u 12:42 pomislim da je možda bilo bolje ipak ne ubacivati hrubana sad (pa budalo jebena jeste imaš i satoranskog i idu na špance jeste bre sad će na 50+ da odu pa nisu to rumuni budalo) i da sam mogao neku drugu kombinaciju a ne smem ni da pipnem izmene da ne doživim dukin scenario, haha

4. Sad svi hoće Hrubana, a gde ste bilo kad je bio niko

5. Za sad se ispostavlja odlican potez izbacivanje hlinasona i ne ubacivanje palsona i ponitke(ovo sa ponitkom se bodrim jos uvek xd)

6. Ma ponitka će da se probudi, nema tu frke. Možda ne za 20+ ali biće solidan, evo počeo je

A sa izbacivanjem islanđanina visokog si se spasio izgleda baš
    I da, ala bi se ukopali sa palsonom, haha, sreća te je bio skup

7. A vidim da se budi jbg :(

Sreca, puko bi jos 10 na islandjanina pojeo bih muda a zamisli tek napravis izmenu i dovedes palsona haha to je tek smor na kvadrat

8. Kolko islandjana u hali jebem ti sta je ovo ajmo na island zene im same a i ovako jedva cekaju nekoga sa strane da se ne jebu sa bracom trece koleno

9. коме га наздравим томе да га заглавим живели жиле

10. Eee tačno mi muka kad vidim ko sve danas ima rubana, a ja sam ga imo još pre nego što je to bilo moderno!

Samo bobi da se ne upuva opet, nadam se da dobro odigra i povrati cenu, pa da ga uvaljam za nekog pouzdanijeg centra

11. Coin kevin tumba jos i najbolji u belgiji haha

Porzingis opet igra ko kurac nek mi se napusi jaja debilcina mutava gasol je za njega bog, otac, sin i sveti duh jel moguce da sutira 2/6 pa sta ga uce u tom nba koji kurac? A bez skoka lik na celom dosadasnjem toku prvenstva pa majstore imas 221cm i skaces ko konj pa sta radis to treba da tr lopta pogadja gde god da stanes mrs mrs mrs

12. Ako ovako nastavi, moći ću samo za Žigu dimeca da ga menjam

13. е брате не зајебавам вас сад јер сам први ал стварно шта сте мислили без гасола

14. Mislio sam da nece da kida toliko jer je i mark tu. Tj da nece da kida od odmah pa da odradim porzingis-pau transfer kad porzingis pocepa macvana i ove belgijance sugave

15. A realno ko god je igrao reprezentativni fantazi nekad zna da je Gasol uvek najbolji na fantaziju i da vredi i 200 kredita ne 160.

Pritom dva puta max rast da ima, i nemaze vise da se kupi, ggwp u odnosu na one koji su ga kupili.

16. A brate znam to al dokle vise i gasol jebote pa mora jednom da odjebe i on pa oce i mark da igra a tu je i ernangomez i on bi neki minut valjda

17. armin i ja očekujem da Tima eksplodira danas

i ja sad vidim da sam zajebao sa izmenama, možda dobro prođem ovo kolo, ali dugoročno nije baš najbolje, osim ako boban ode u plus danas pa da ga uvaljam fino

18. Dobro je, imaće poržingis nekih dvadesetak indeks, izgleda rešio da isforsira dobar učinak na ovoj tekmi.

19. Pogledaj ovu stoku porzingisa silovatelja jebenog pa jel moguce druze da sutiras 5/11

20. a brate i ja sam se nadao da će gasol malo da spusti loptu ovo prvenstvo, pratio sam ga u nba prošle sezone i nije bio na nivou prethodnih sezona, al kurac izgleda, klasa je večna