Fantazi EP 2017

1. Nece, jer ima odmor i posle toga. Bar se nadam da nece xd

2. e ps, vodim ja računa o tome, tj. vodio sam u ova dva kola kao da gledam da imam više onih igrača koji imaju dan odmora, tipa između dvojice koji igraju naredno kolo ako se dvoumim uzimam onoga koji igra kasnije jer se kao odmara više, međutim nema ota kurca ništa da ti kažem jer koliko god da sam razmatrao to zasrao sam maksimalno

a gasol... pa ja mislim da neće da ga forsira protiv mađara, tj. očekujem više da preskoči tekmu jer koji će mu kurac da se jebava tu kad je rešeno sve

ono, s te tekme svakako valja imati jeftinije špance, bar ja tako mislim.

a s druge strane, ako bude igrao, imaće šut 12/12 fazon

3. Sa obzirom da sam ovo kolo imao Porzingisa, Marjanovica i Printezisa, ja sam zadovoljan i sa 110 poena.

4. Pa sa rumunima je igrao poluvreme i nabio 35, mozda i sa madjarima pocne samo napuni im bulju pa izadje. Bolje mu je to nego trening a i nije dobro da pred eliminacione udje u netop formi

A i da vrati samopouzdanje, danas je bas lose sutirao

5. нећу играм више мрш у курац

6. Pa jebote ne znam šta da radim, ubacim ga za ovo kolo (kad zasere naravno haha) i sad ne znam da l da ga ostavljam ili izbacujem. A ako ga izbacim, ima da nabije indeks ko iz pičke protiv Rumuna, znam već. Štono reče veliki Al Bandi - šta god da izaberem, izabraću pogrešno.

7. Da, protiv Madžara, to sam mislio

8. ја ћу свакако ризиковати још ово коло без гасола па како буде јебе ми се

тј. пробаћу да угурам неку двојицу који баш баш морају да повуку за пролаз или прво место, типа француз неки мора да загази јако и да се победом француза и финаца заговна у тој групи да три екипе уђу у круг са 4-1 као код нас отприлике

9. Ja ga ostavljam. Prvo sto je navikao u nba na veliki broj meceva i boli ga bre kurac za 20min protiv nekih madjara ionako ce da se istegne taj dan sto da ne odigra malo a drugo sto ako udje na minut ima da ide na 250 kurcinu cu da ga vratim posle. Manja mi steta 0 od jednog igraca nego njegovih 30 na sledece 4
    *235

10. A ti coa ne seri. Doveo bi ti njega odavno nego nemas cime.

11. французима треба (ако сам ја добро калкулисао) победа од 3 разлике над словенијом да би били први у групи, то ваља писати сутра

а ако их добију са 5 онда су финци други а словенци трећи, мислим да је тако

углавном биће добро наредно коло, само нека се стабилизује мало, јебо ово једно коло 130 па два по 60 па опет 130 не могу да се поватам

едит: како бре немам чиме ајде видећеш баш ево пази шта сам реко

12. Grčka Poljska jedina utakmica za eliminaciju ili prolaz, zna se za sve ostale ko prolazi valjda

13. Sad kad uzme tri Gasola zato što si ga iznervirao

14. Pa ajde kupi ga picko ako smes

15. ајде баш да видимо

колико имаш у овом колу ти? имаш ли изнад 90? озб питам, ево гледам бежао си ми 44 пре овог кола будибокснама

16. Ma bre imam 60 fazon

17. Al cu ti posle sledeceg bezati 70 otprilike

18. украјина иде даље ако бије израел са 7 разлике а грузија изгуби од италије (опет, ако ја добро рачунам)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.