U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ПА ДВА ГАСОЛА ЋУ ДА УЗМЕМ, ЕВО БАШ ДА ВИДИМО
Ako kupis pau gasola postovacu te. Ako kupis marka gasola nasmejacu se i misliti da si sisica. A ako ne kupis gasola sada onda si kurtoncina.
Na ovo kolo mislim
па наравно да нећу који ће ми курац кад је то једина шанса да се мало повратим, да гасол не игра или засере као данас а да ја имам неког другог који ће да букне као токо семберија нпр
E gledaj sad, necu da napravim ni jednu izmenu i imacu 20 vise od tebe gledaj sad
Aha, mogu i Ukrajinci da idu dalje ako biju Izrael, a Italija dobije Gruziju
у праву си лечки ја се нешто истриповао да се и ту ствара круг као код нас и да им треба победа са одређеном разликом али да, само победа и да грузија киксне
Sa sve gospodinom hrubanom i perspektivnim ulanovasom. Oni ce biti X faktor.
што ће рећи да ту неко мора да повуче а ко ће него моћни OЛЕКСАНДEР МИШУЛА
Sa sve gospodinom hrubanom i perspektivnim ulanovasom. Oni ce biti X faktor.
па задржаћу обојицу свакако, хаха
Aha, ok, onda cu lipovija da ubacim ako moze da se kupi sa kreditom jednog od ove dvojice plus 30 iz steka
Možda onaj Pustahija, taj jebe kog stigne
Pustovij i olaseni opasne glave
Pa da, ali da znate, Italija i Gruzija igraju ranije, mogu Gruzini da vam sjebu računicu
па наравно да је он лечак, то покушавам неког да навучем да узме мишулу моћног
али јебем ли га кад га нисам углавио у ова три кола колико сам га нишанио за који ће ми красни сутра, видећу, капирам да бих пре убацио шпанца неког него њега сад
Može brat Šermandini
Spanca koji se ne preziva gasol ha ha ha ha
Sermandini ce igrati 6min, nece izlaziti zaza
Edit: i nije sermandini nego sermadini jelte
зна ли ко од вас колико би драгић требало да кошта за наредно коло, изнад 200?
E stalno ga tako zovem hahaha nije ni čudo da mi nije izašao na tiketu.
A jeste videli ko ima, da prostite, najveći? Mislim indeks, ako se ne računaju faulovi. A verovatno i ako se računaju.
Olaseni pa Pustovij, dva em vi pija
куку куку 220 ма марш бре мајмуне