U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa propao si XD
Ako neko ne uđe računaju mu indeks 0 I menja mu se cena, govno je ovaj fantazi
Ne znam da li si ciničan s ovim "govno je ovaj fantazi" jer ga ja nonstop pljujem i preterujem malo već, ali evo nećemo više pričati da je govno, kakva liga takav i fantazi jbg :)
Ali mi se stvarno ne sviđa ova dupla kazna, em da mi igrač ne igra, em da mu srozaju cenu.
Pa nisam ciničan, mnogo propusta ima
Млато, дај неки сајт са статистикама екипа ако знаш да има све на једном мјесту, да не бауљам по сајтовима лига. Нешто ми слабо иду шпански и турски језик...
Ne znam za takav sajt Mitke
Mitke ja sam se jednom tako patio sa turskim jezikom pa izvalio onu zastavicu tursku gore desno. Posle prebacio na engleski i ladovina. Vidi jel ima, za spansku ima sto posto. Nego, kakve su to temeljne pripreme za el fantazi a?
А значи убацили су. Нису имали прошле године чини ми се. Узео мало да видим какво је стање по екипама, измјењало се доста играча. Сад имају Шпанци у пола 1 па ћу погледати мало какви су.
Pa ja sam to prosle godine gledao brt kad sam se kladio. Uostalom dovoljno pomogne i kad udjes pa ti sam ponudi translate jeste konfuzno ali bolje je od turskog haha
Jel realno da nema feldina i da ce da mu spucaju 0 i pad?
Ahaahh :D
Sto ne igra feldin?
Povredio se na poslednjem treningu, lakša distrozija zgloba tako rekoše na Areni.
Uplaših se da se nisu svađali nešto. Xd
Jes da smo raštimovana banda ali mi Alimpijević na tajmautima deluje kao da zna šta hoće, ne i šta radi, ali možda i bude nešto od njega. Mislim, kad uporedm Mutu i "sta mi skaces tu sutni trojku rasiri mi to" i Alimpa, deluje to ok.
E sad, da li to sto Al prica ima smisla neam pojma al lepo zvuci, plus je šmekerčina
Rajt caca igrice
Koja mu je cena bila pre ovog kola?
59
Rajt nba igrac jbg igra centra gadja trojke 70 posto. Ja bio on ili morgan
A musa i andric dva ortaka, musa onaj sto je veci debil
Pristojna cena, ali isplatiće se i na 70+ jbg
Ja pogodio što sam izbacio bjelicu i uzeo ročestija sad, samo eto da sam iskoristio četvrtu izmenu i uzeo i bitadzea dobro bi bilo, nego sam pička xd
Mada kad vidim da je pseto ubo sa feldinom, i mlatoni sa višnjicom, dobro sam prošao xd
Ja pogodio sa bjelica-morgan