ABA FANTAZI 17/18

1. Pa nisam znao da vraca izmenu sta seres mislio sam ode jbg. Na onom fibinom se trosila ako ne stisnes reset pa mislio i ovde tako a nema reseta. Zato sam napravio samo jednu izmenu nisam smeo da previse rkeljisem

2. Zato ćeš sad da nadoknadiš i posle ćeš da kažeš "ma ne, ja sam samo dve iskoristio, iako su tri dozvoljene, a zbog baga sam mogao i 4" xd

Vraća vraća jedina je zajebancija ako nećeš tu trojicu da prodaješ, onda vraćaš iste u tim da bi prodao druge, govno, ali jbg, ko je očekivao više

3. Kao prvo zbog baga mogu 10, napisao sam vec. A kao drugo sad sam vec napravio dve, uzeo morgana i spralju umesto samardziskog i pecarskog. I ne planiram da drkam vise, eto koliko me ne interesuje ovo sranje kad ne krijem ni izmene

4. Tebi dali namerno deset jer su skontalli koliko si hendikepiran, nije ti to bag, opravili su ga, hahah

5. Hm, deluje mi da ne iskazujes dovoljno postovanja trenutnom lideru na tabeli.

6. Pa i ne bio lider kad imaš deset izmena po kolu :D

7. Dobro, makar su ti izgovori evaluirali od ep do aba. Za el ocekujem bas onako solidne izgovore da furas haha

8. може ли ико да види укупан скор у нашој лиги или су ови слепци и то изоставили?

видим резултат кола и то је то, ако хоћу да погледам све заједно - баца ме на укупну табелу, неће уопште.

9. Bilo meni tako juce ili prekjuce. Danas sljaka normalno

10. Meni ni danas ne šljaka normalno, mogu da vidim samo tabelu po kolima za našu ligu.

11. Moram da priznam da sam pomišljao da iskoristim i četvrtu izmenu kad je već bio bag i ubacim bitadzea, i nisam na kraju jbg reko' možda ponište skor celog tima zbog toga i odustanem i ostanem s pecarskim opet.

A bitadze evo ga na 24...

12. Gos će sad da nabije 20+, zapamtite ovaj post

13. Ko ima bitadzea od prvog kola ja

14. е ја заборавио ово да направим... ионако бих победио опет нема потребе да учествујем, нека сад мало неко други побеђује ;)

15. Slazem se marko, hvala ti sto nas pustas da se igramo

Izgleda da hoce mlatoni, problem je samo sto ima amplitudu od -7 do 30 haha

Edit: ja nesto gledao da izbacim andrica a ubacim marinkovica al odustao mrzelo me da tumbam. Izgleda da mi ne ide sa partizanovim igracima ove sezone izbacicu i andrica sl kolo i cao. Odzo bi mogao da bude pogodak, bas sam mislio da ce da razgrne sve danas

16. Ja sam ubacio Bitadzea, Ojoa imam od početka. Gosa sam izbacio iako sam bio svestan da će na 20+, al sa tom partijom on ostaje negde na istoj ceni, a ubacio sam Čerija kome 10ak treba za maks rast, što je 10ak kredita. Pa planiram da vratim Gosa posle ove, ovo je čisto zbog kredita bilo

17. Al već vidim scenario da Gos ode na 35 a Čeri 5 xD

18. Andric teska debilcina

19. Vi koji ste gledali partizan, je l' ulazio pecarski, jok? Na statistici piše da nije ni kročio na parket, a cena pala, pa koja govna oni više jedu ovde šta je ovo

20. Sad vidim da nemaju pravilo da igraču ne pada cena ako ne igra, bože budala

Propao sam danas, već imam četvoricu sa manje od 5, usrah sve dosad napravljeno. Jedino valja što će svi u timu sem pecarskog ići u maks. rast.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.