Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Musa 25, Stipanovic 12, Ojo 10 dobroe .sad imam gosa
Kolko seslija?
5
Ko ima fundića ja imam
Ko ima mušidija, nekog amerikanca iz zadra (i umalo aranitovića) koji nisu ni igrali ja imam
Barović juče bacanja 5/13, Fundić danas 4/10...
нисам ни видео та бацања баровића, само сам му индекс погледао, био на неких 15 чини ми се, још сам био и задовољан његовим учинком...
Oće se rokati evroligin fantazi, ajde pravite ligu lenje bube go go go
Ko ima bjelicu i rocestija ja imam
Ko ima feldina ja imam :(
Dajte stvarno taj el smara ovo jbt cekam vuka radivojevica sutra haha idi bre u kurac
направио два тима, као да повећам шансе за лопту, гледам који да убацим овде, убацим први који је имао 115 од 8 играча јер нисам имао појма да двојица не играју, овај други набио 160
да сам и у њега убацио мусу како сам 'тео а не вању маринковића капирам да бих био бар у топ10 за ово коло
не знам ко је оно питао негде што лесора нема у ЕЛ фантазију, убацили су га, сад видим, 0.81м кошта
Otvorite EL fantazi temu fak dis šit
Odžo-čović > deandre-cp3
Bice dobra tekma igokea-buducnost, domacin ima da se pokida protiv kvalitetnijeg tima gostiju jerbo mile dodik iz in da haus
Sad ulazim na statistiku da vidim rezultate i mogu da kažem da mi je morgan najbolja investicija ikad iako sam omašio sa ostalim izmenama u oba tima lik je prelud jebemti 40 nabio, mislim da bolju izmenu u fantaziju nisam napravio.
Koliko imas?
Bez ove poslednje
Igokei treba centar bar u rangu Obrada da bi dosla do plejofa, jednostavno je Rikic prevelik idiot da bi igrao kosarku
Đe vam je draško albijanić
Rajt lagano zavrsava tu poziciju