Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Presao negde u CG
Ko ima Morgana od početka ja imam
Bravo mlatoni za morgana ja ga gledao pre početka al' nisam hteo na blef jbg međutim baš je kidalica sreća te sam se na vreme ispravio
Tanak sam ps imao sam baš neke promašaje, mislim da sam bio na 70-80 + 2 danas od kojih je jedan morgan a drugi iz igokee a ne znam sad tačno ko jer koji bih kurac i morao znati (onaj lik što je sabio prošlu a košta 30-ak, pa sam ga uzeo zbog rasta u narednih par kola)
Đorđe Milošević
I ja sam hteo njega al na kraju samo zamenio Klivlenda za Stojanovskog, tu sam jedino kredite dobio
Pa kako onda slabo, vise nego prvo kolo onda?
Da da milošević je taj a sad evo gledam u tim i vidim da sam barovića izbacio, budala, on mi je bio jedan od tri pika za sezonu celu, moram da ga vraćam, taman prodajem gosa jbg pa će biti kredita usrao mi je 15 kredita već prejebao sam se opako, valjda me je zavarala ona kad je silu poena nabio, da l' 30 ili tako nekako
Ps biće tu valjda 115-125 tu negde kao u prvom kolu sem ako milošević opet ne iskida baš baš ali to teško jbg
Ja napravio samo jednu izmenu partizanovih bekova aranitovic-andric jer ovaj prvi ne igra. A nisam ni pratio ko je kako igrao pa da znam ko ce u rast i to xd ali cu imati vise nego u prvom kolu sig(sig) ako radivojevic ne razjebe svih ovih 14 indeksa sa poluvremena jer je poceo vec lagano da krcka haha
Haha gos prevara
Milosevic je na 50 % tripl dabla svaku tekmu
Tj bez radivojevica imam 114 a prvo kolo 115
Što bi vraćao Barovića kad se Lendri oporavio
Bićeš ispred mene posle ovog kola sig
A jbg anarhist zaglavio sam sa gosom baš, pa ja imam i pecarskog čak nisam mogao da ga izbacim sad kad sam video kakvu ulogu ima (a u prvom kolu imao i mušidija i amerikanca nekog iz zadra na blef, ne znam ni da l' je lik uopšte u zadru lol), jebe mi se da pratim ovo puno nije mi čak ni gledljivo 70% utakmica pa da me zanima nešto (otprilike kao uniks - barselona prošle sezone, taj neki nivo zabave xd), ispraviću ove greške u hodu i kako bude posle, svakako će fokus biti na EL, ne može sve
Eto hvala i za tu informaciju nisam imao pojma da se oporavio (a ni da je bio povređen aahah)
I musidi mislim da je povredjen, mislim da sam ga vido na onoj listi povredjenih sto izbacuju na sajtu abe pred svako kolo. Ja sam stavio pecarskog isto svideo mi se na pripremama medjutim kad sam vido u prvom kolu tri minuta bezi bre otero ga
I ja uzeo pecarskog onaj muta mentol rekao da ce da forsira klince
Haha da, pa kad pogledas ko mu je konkurencija u timu, pecarski definitivno treba vise da igra
I pripreme(onaj super kup) odigrao fino, imao minute dobar sut fura...i dodje muta i ostavi ga na 3min mrs mutavi idiote
A ima i lista povređenih? Sad već ispadam kreten baš, ispade da jedem govna da ne znam toliko...
Da, iz istih razloga sam i ja uzeo pecarskog, zbog te mutine priče i videh da je bio sasvim pristojan na pripremama, uz onu partiju gosa koja me je najviše i izjebala
A njega sam ostavio kao najmanje zlo tu jbg neko od 4 dilkana je morao da ostane, ostali su mi bili pristojni.
U stvari da nisam imao partizanove igrace usro bih vas, prvo kolo aranitovic i pecarski drugo andric i pecarski...
Doduse da ne bih imao partizanove igrace morao bih znati ko bi mogao da kida u npr olimpiji iz ljubljane tako da ok sam sam kriv xdd