ABA FANTAZI 17/18

1. Ja srecom nisam gledo tu dobru partiju gosa, gledo sam neku protiv mornara sa superkupa gde je masio zicere, izgleda da sam potrefio reprezentatvnu utakmicu sto se njega tice hehe.

Ima lista vec nekoliko godina unazad brt :d

2. Pa nisam nikad do sad igrao aba fantazi jbg ovo je bilo čisto da premostimo do EL pa posle tu i tamo povremeno

3. Odlicna tekma IGokea-Cibona

4. Игокеја веома симпатична екипа. Напред Лакташи.

5. Da znamo zasto ce nam struja poskupiti

6. Sta je sa gordicem omg

7. Milosevic 8/4/5 lolo

8. Milosevic se istripovao

9. Коју ли дијагнозу има Џиле, шећер?

10. Гордић јебем га устанца

11. A ja ne odo na tekmu jebo me pas

12. svaka cast rikicu kakav cluch performans, prvo blokiro lendrija, pa ispratio kontru i zakuco iz ofanzivnog skoka ko dzordan u cuvenoj flu game protiv jute :D onda pogodio vazan horog, rajt i vosington ga gledaju i zavide mu sig

13. Odličan milošević baš, nisam se nadao da ovoliko razvali u drugom, imao 3 na poluvremenu čini mi se

I dopada mi se što je lendri imao manje od 10 a koštao je 70 čini mi se

14. Pa i za ocekivati je bilo da ne odigra nesto, tek je izasao iz povrede

15. Ja kapiram da ga ne uzmem jos jedno kolo pa onda da ga uzmem. A moram da menjam centra istripovao sam se sa samardziskim nesto haha -4 bogalj i moram da vadim jednoga iz partizana prelosi su

Kapiram da sam u prednosti nad tobom coa sto mi 8 igraca ide u rast(valjda) a tebe vadi budala sa 40

16. Svaliće cenu maks. a biće solidno jebanje uzeti ga odmah kad mu preti pad cene ponovo ili ga sačekati i rizikovati da nabije 25 i ode opet u visine jbg

Mislim da smo ti i ja tu negde isti i u ovom kolu, u par poena

17. Koliko je indeksa imo zoki nikolic iz buducnosti? U prvom poluvremenu je sakupljo samo faulove, u drugom ne secam se da sam ga uopste video, zavice me u crno sig

18. Aukurac cak 13 u minusu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.