ABA FANTAZI 17/18

1. Pa brt i nisi baš, pecarskog i ti imaš a od njega smo i očekivali pad, mene jedino još gos što je izjebao a ostali svi na mestu jbg sad ću baš da vidim koliko imam

2. Pa tu smo, u bobu

Da, pecarski i samardziski me kolju, ostali od sasvim solidno do odlicno

A cekaj brt, aj da imas 135 a od crnca ludog 40, pecarski 5 valjda(?) znaci 8 igraca ti ima 90 kojom ludom logikom su tako fino rasporedili poene taman da svi imaju za rast?

3. 140 minus crnac ludi ostatak 100, minus pecarski i gos sa 7 ukupno, dakle 90-ak na 7 igrača jbg

Ujednačen tim šta da ti kažem xd

Serem malo imam vranješa npr koji je ispod 20 čini mi se i ide u max, i tako neke budake koji su odigrali pristojno

4. Pa znam da seres, pokusavas da me zbljas a tek drugo kolo haha nisam ocekivao ove zavrzlame makar do nove godine xd

Mlatoni cuti i kara nas vidim

5. Ma i ja sam tu negde na 140, jbg Gos I Stojanovskog uzeo pred ovo kolo, a hteo njega ili Musu

6. Haha mejmune pa ja stvarno imam 8 igrača s maksimalnim rastom, samo pominjem vranješa i te ostale jer mi recimo maksimalni rast vranješa i radanova i dvojice još donese onoliko koliko mi je gos uzeo, pa mi zato i ne znači nešto rast (sem muse ali njega svi imamo kapiram)

7. Ja hteo stojanovskog da ubacim jer sam video da je odigrao prvo kolo dobro i izbacim igraca i trazim tog sto sam planirao da ubacim i boga nema da se setim kako se zove i vratim ovog sto sam hteo da izbacim haha

8. Izbacio samardziskog i sad ne mogu da kupim nikoga tj nemam opciju buy nemam pojma kako ali ako se to ne namesti nekako samo od sebe eto dukinog scenarija bicu tuzan

9. Bez brige batke i ja sam isto to uradio, bilo otključano neko vreme i ja prodao trojicu, gledam sg/sf kad me izbaci i opet mirno spavaj nano sve je zaključano aukurac sad kad nam pišu po nulu jer nismo imali 10 igrača haha i dođe duka da nam se smeje

Edit: Zapravo nisam gledao posle toga možda je ipak sve ok

10. Koliko bagova na na sajtu fantazija, mi odavde da se skupimo bolje bismo ga napravili

11. https://image.prntscr.com/image/HNVUhUGgTr68U3AYyRFY3g.png

неко рече баг? :)

толико о аба фантазију, говнурда

12. Ti makar imas opciju BUY ja samo mogu da gledam u no player

13. Ma odustaću od govneta posle ovog trećeg kola jer startuje el, šta treba da se češkam da l' će nekom u nekom trenutku biti dostupno 7-10 izmena ili jedno 50 kredita više ili ono od sinoć, neki dukin scenario, ili ko zna šta

A ovo ću svakako odraditi sa 3 izmene, jebe mi se čak i da probam da se ovajdim ovim bagom sad

14. Evo i kod mene bagic, mogu da odradim 10 izmena hahaha al dosta mi je dve samo onu dvojicu da maknem i metnem morgana jbg verovatno ce da se upuva sledecu al ne smem to rizikovati

15. Šteta što mvp nije pravio fantazi ove sezone, nije ni njihov bogzna šta, al ima sve osnovne opcije i lepši je od ovog. Nisam video ovde kako mogu da se ponište izmene koje sam napravio tipa ono reset dugme na mvp-ju, je l' zna neko kako to može da se uradi?

16. Ne brate xd bar ja ne znam. Vratio sam igraca kojeg sam prodao i izgubio jedan transfer nizasta u prvom kolu tj pred drugo haha

17. Ne gubi se transfer ako vratiš igrača kojeg si prodao umesto onog kog si kupio, vraća ti se ta jedna izmena

18. Ma laže k'o pas mrzelo me je da mu pišem to da serenda xd

Ali jeste govno što nema reset dugmeta nego moram da vraćam one koje sam prodao da bih opet pravio izmene iznova ako neću da menjam tu trojicu nego neku drugu kombinaciju

19. Ja evo imam sad 4 izmene haha

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.